Polițiștii rutieri au făcut o razie la sânge atât în municipiu, cât și în județ. Peste 100 de șoferi au fost amendați pentru viteză și 24 au primit amenzi pentru utilizarea telefonului mobil la volan.  Ieri, polițiștii rutieri au organizat o acțiune de vizibilitate, precum și pentru reducerea cauzelor generatoare producerii accidentelor de circulație. 

În urma raziei, polițiștii au constatat 375 de contravenții, fiind aplicate amenzi în  valoare de 128.450 de lei, astfel: 110 pentru nerespectarea regimului legal de viteză; 3 pentru neacordarea priorității pietonilor; 1 pentru neacordarea priorității vehiculelor; 35 de sancțiuni contravenționale aplicate pietonilor; 23 pentru bicicliști; 51 pentru centura de siguranță; 24 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul condusului; 128 pentru alte abateri la regimul circulației.

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere (4 pentru viteză, 2 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru neacordare de prioritate vehiculelor și 3 pentru neacordarea priorității pietonilor) și retrase 6 certificate de înmatriculare.

 

Recomandările redacției