Răzvan Blănaru este aproape utist

0
192

blanaru-pitFostul căpitan al Gloriei e foarte aproape să fie înregimentat de UTA. Răzvan Blănaru (22 de ani) se pregătește de ceva timp sub comanda lui Roland Nagy, a și jucat în meciurile amicale programate între etape, iar antrenorul a dezvăluit că lucrurile sunt pe cale să fie oficializate.
„Blănaru e un plus pentru concurență, pentru ce vrem noi. E tânăr, a jucat la acest nivel, vrea să facă parte din lotul nostru, lucrurile sunt clare, din câte mi-a spus. Pentru perioada de pregătire care începe în iarnă, din punctul meu de vedere, va face parte din lotul echipei noastre”, a mărturisit Nagy. Blănaru a fost juniorul lui Dinu Donca la CSS Gloria, a mai jucat la Romvest, FC Sânleani și a mai trecut pe la Viitorul Constanța.
Roli Nagy a adăugat că și cu Sorin Strătilă s-a purtat o discuție de principiu pentru continuitate, iar Adrian Piț a fost și el abordat. Dacă Strătilă a lăsat să se înțeleagă că e tentat să rămână, legat de Piț, lucrurile stau așa: „Îi place să facă parte din program, vrea să joace la noi, dar trebuie să înțelegem că are o vârstă la care vrea mai mult. Cum a spus și el, atât timp cât rămâne în Arad, are plăcerea să joace și să pună umărul la realizarea obiectivului”.
Recent, vizavi de UTA a fost pronunțat și numele lui Cristian Todea (Gaz Metan Mediaș). „N-am vorbit cu el. A jucat atâția ani la Liga I, sigur că ar fi benefic. Sunt jucători arădeni care își fac datoria unde joacă. Pe Botiș sau Varga toată lumea îi condamna că au venit la Liga a IV-a, dar au pus umărul și nu a fost ușor. Și-au pus și își pun amprenta asupra echipei. Nu pot da un răspuns clar în privința lui Todea”, a comentat Nagy, care n-a ocolit nici subiectul despărțirii iminente de Nădăban: „În Nădăban am crezut, s-a ajuns la o finalitate cu el. Mă aștept de la jucătorii cu experiență în care cred să vină cu plusul necesar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.