Răzvan Burleanu dorește ca jucătorii naționalei să fie vaccinați până la meciul cu Germania

0
287

Federaţia Română de Fotbal doreşte ca până la meciul cu Germania, din preliminariile Cupei Mondiale să vaccineze toți jucătorii Echipei Naționale. Meciul este programat pe 28 martie, iar preşedintele Răzvan Burleanu a anunţat la finalul Comitetului Executiv din 26 ianuarie că are de gând ca toți jucătorii naționalei să fie vaccinați.

Planurile noastre sunt să vaccinăm jucătorii naţionalei până la meciul cu Germania. Deocamdată aşteptăm, e o chestiune de soft pentru a ni se permite ca noi, ca federaţie, să putem crea un cont pe platforma de vaccinare. Team-managerii de la fiecare lot se vor ocupa de programarea jucătorilor şi vor ţine legătura cu ei“, a spus Burleanu.

Acesta a explicat că jucătorii care evoluează în străinătate vor fi vaccinaţi în România.

Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară. Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură. Încercăm să identificăm cu cluburile din străinătate cele mai bune date astfel încât jucătorii români să facă şi vaccinul şi rapelul. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul. Din păcate nu fac parte din niciun staff tehnic al unei echipe naţionale şi prin urmare rândul meu va veni pe undeva prin aprilie sau final de martie“, a menţionat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.