Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a primit vizita unei delegaţii a Federaţiei Române de Fotbal, compusă din preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi Gabi Bădoiu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF. Principalul subiect al vizitei a fost intenţia de a da o tentă sportivă Taberei de la Căsoaia, aflată într-un amplu proces de moderni­zare. În acest scop, delegaţia FRF a făcut inclusiv o deplasare la Căsoaia, pentru a putea vedea „pe viu” posibilităţile de transformare a taberei într-un centru de antrenament pentru sectorul juvenil. Discuţiile s-au extins şi spre alte posibile colaborări ale Consiliului Judeţean cu Federaţia Română de Fotbal.
„Investiția în sport este o investiție în sănătate și în performanță. Este o investiție în sănătate pentru că o persoană care face sport este o persoană sănătoasă. Este o investiție în performanță pentru că performanța nu se poate obține decât dacă există o investiție la nivelul copiilor și juniorilor. Îi mulțumesc domnului Răzvan Burleanu pentru interesul arătat arădenilor și sunt convins că putem avea o colaborare cu multe beneficii de ambele părți”, a declarat Nicolae Ioţcu.
„Am avut bucuria să descopăr o iniţiativă deosebit de importantă, un proiect pe care îl apreciez în mod special. Ideea dezvoltării unui centru dedicat activităţilor sportive şi culturale pentru copii şi tineri constituie un demers admirabil, unul care se înscrie în linia strategiei Federaţiei Române de Fotbal. Asta pentru că şi Centrele de Fotbal Mogoşoaia şi Buftea au fost regândite la începutul acestui an şi vor deveni, pe timpul vacanţelor, inclusiv tabere de fotbal destinate noilor generaţii. Îi felicit pe iniţiatorii proiectului şi vom urmări îndeaproape rezultatele, aşteptând paşi similari şi în alte zone ale ţării”, a completat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Recomandările redacției