Răzvan Cadar: „Deputatul PSD Adrian Todor, 4.000 de euro pentru fiecare secundă în care a vorbit în plenul Camerei!”

0
257

Consilierul judeţean Răzvan Cadar spune că deputatul PSD de Arad Adrian Todor nu s-a remarcat cu nimic în Parlamentul Româ­niei, în peste un an de zile, „de când și-a luat în primire funcția plătită regește. Înca­sează lunar aprox. 40.000 de mii de lei (ați citit bine, aproape 10.000 de euro!) salar și sumă forfetară, dar acti­vitatea sa este rușinos de palidă“. Cadar mai adaugă că potrivit situației oficiale rea­lizată de secretariatul Camerei Deputaților și pos­tată pe portalul www.cdep.ro, deputatul Todor a vorbit o singură dată în plen. 31 de secunde, în anul 2016. „De fapt, sunt cele 31 de secunde la rostirea jurământului! După acest efort, anul trecut s-a odihnit și nu a mai luat cuvântul deloc în plen.
Un calcul matematic simplu ne arată că deputatul PSD de Arad Adrian Todor a fost plătit cu aprox. 4000 de euro pentru fiecare secundă în care a vorbit în plenul Camerei Deputaților!
Desigur, în calculul salariului intră că în anul 2017, Todor a avut două interpelări și două întrebări, ambele depuse în scris. Cireașa de pe tortul activității sale parlamentare a fost moțiunea de cenzură pe care a susținut-o împotriva propriului său Guvern, atunci când pre­ședintele PSD Liviu Dragnea le-a comandat pesediștilor din țară debar­- carea premierului PSD Sorin Grindeanu. Iar cum PSD Arad pupă mâna lui Dragnea, Todor a executat. Nu ne mândrim cu activitatea deputatului Todor. A vo­tat ca județul Arad să piardă 45 de mi­lioane de euro, de la 1 ianuarie, prin Legea Bugetului. A susținut Guvernul lui Dragnea, care a dat Ordonanțele Rușinii, noaptea, ca hoții, pentru scăparea corupților. A votat Legile Justiției, o bătaie de joc la adresa românilor corecți, cinstiți, care se trezesc că datorită intereselor unor pesediști certați cu legea au dintr-o dată drepturi mai puține decât infractorii”, a declarat se­cretarul general al PNL Arad, Răzvan Cadar.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.