Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori locali de comunicaţii, a introdus în oferta sa cardurile integrate direct în televizoare pentru vizionare digitală, acestea fiind o alternativă la decodoarele clasice.

Pentru a folosi noile echipamente de la RCS&RDS, Digi Smart CAM CIĂ HD, utilizatorul trebuie să aibă un televizor cu Tuner Digital DVB-C care să suporte standardul CIĂ.

“Cu Digi Smart CAM CIĂ HD, dorim să oferim noi facilităţi abonaţilor noştri la televiziune şi să le facem mult mai plăcută şi reconfortantă experienţa vizionării programelor din grila noastră, la un preţ accesibil”, a declarat Emil Grecu, Chief Tehnical Officer Digi TV.

Unul dintre avantajele utilizării cardurilor integrate direct în televizor în locul unui decodor clasic este faptul că utilizatorul are nevoie de o singură telecomandă, cea a televizorului, nefiind necesară şi cea de-a doua telecomandă a decodorului. De asemenea, soluţia este mai eficientă din punct de vedere energetic şi mai pratică fiindcă nu necesită cabluri pentru funcţionare.

Clienţii RCS&RDS îşi pot rezerva noile echipamente de pe site-ul companiei, primul Digi Smart CAM CIĂ HD fiind oferit în custodie. Pentru următoarele două echipamente Digi Smart CAM CIĂ HD, utilizatorul poate opta pentru a le închiria la preţul de 3 lei lunar (TVA inclus) pe echipament sau pentru a le achiziţiona cu 100 de lei (TVA inclus) pe echipament.

 

Recomandările redacției