Reabilitarea Bisericii Romano-Catolice, în plină desfășurare

0
337

bisericaDezvoltarea și modernizarea generală a comunei Păuliș – proiect la care s-a „înhămat“ încă de la început actualul primar, profesorul Petru Nicoară – a cuprins, firește și reabilitarea unor clădiri și locații importante pentru întreaga comunitate. Aceasta în cazul în care nu s-au construit obiective noi, cel mai ilustru exemplu fiind localul Primăriei, dar nu numai. Despre marea majoritatea a acestor lucrări am scris deja în paginile publicației noastre iar în cele ce urmează tot despre un astfel de obiectiv vom vorbi.
Astfel, după cum ne-au precizat responsabili din cadrul Primăriei, în aceste zile se fac ample lucrări de reabilitarea a localului Bisericii Romano-Catolice din Păuliș.
„Echipa de constructori din cadrul Primăriei Comunei Păuliș a început lucrările de tencuieli exterioare la Biserica Romano- Catolică. Alături de salariații Primăriei, care lucrează voluntar, mai acționează și o firmă de construcții care execută și coordonează întreaga lucrare.
Sperăm ca în decurs de două săptămâni să se finalizeze aceste lucrări –  de tencuieli și zugraveli exterioare, redând bisericii un aspect frumos și îngrijit“ – ne-a detaliat, de această dată însuși primarul Petru Nicoară, situația lucrărilor.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.