Reabilitarea exterioară a Școlii Gimnaziale Grăniceri se va realiza în această vacanță

0
508

graniceri scoala

Ampla acțiune de modernizare comunei Grăniceri – aici intrând atât eforturile cu privire la existența utilităților, de la drumuri cât și cele de modernizare a obiectivelor sociale din cadrul comunei – continuă cu toate problemele de ordin financiar pe care actuala administrație le-a avut de surmontat la preluarea conducerii Primăriei.

Recent primarul Petru Claudiu Bătrânuț ne spunea cu satisfacție că a reușit să semneze un contract de finanțare pentru reabilitarea generală școlii din comună. „Ne bucurăm că am reușit să avem finanțare pentru operațiile de reabilitare a Școlii Gimnaziale Grăniceri. Vom demara lucrările în zilele următoare și avem speranțe că măcar cele legate de schimbarea șarpantei și monatarea acoperișului să fie gata până la începerea noului an școlar. Reabilitarea mai conține și lucrările de termoizolare exterioară și mai apoi zugrăvit exterior. Valoarea totală a lucrării este de 640 000 lei și am obținut finanțare de 446 000 lei, ceea ce ne bucură și ne dă încredere că vom obține și restul sumei la momentul cuvenit“, sublinia primarul din Grăniceri.

Ar mai fi de spus că în 8 și 9 august grănicerenii își vor sărbători ziua comunei, sărbătoare ce an de an a întărit legăturile cu comunele din jur, inclusiv cu românii din Aletea, localitate aflată la doar câțiva kilometri distanță însă de cealaltă parte a graniței. Cele două localități sunt și înfrățite având acțiuni comune finanțate prin fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.