Reacția lui Laszlo Balint după înfrângerea cu FCSB

0
209
Pentru UTA a fost un moment psihologic foarte greu de gestionat

Laszlo Balint a venit cu o reacție după ce echipa lui a fost învinsă de FCSB pe Arena Națională, acesta a fost nemulțumit de arbitraj, însă a încercat să nu își exprime nemulțumirile. Chiar dacă jucătorii au fost foarte frustrați după meci, Balint a subliniat cât de important este ca echipa își păstreze energia pentru ce are de făcut în perioada următoare.

Laszlo Balint a admis că l-ar fi înlocuit pe Neluț Roșu, pentrua evita eliminarea acestuia, însă nu a avut variante viabile. „Am avut o discuție cu Neluț la pauză și i-am spus să-și controleze absolut toate atacurile asupra adversarilor. A fost o imprudență din partea sa acolo, dar nu putem să-l învinovățim, pentru că echipa a pierdut în această seară. Am pierdut cu toții. E adevărat că, poate, dacă aș fi avut un fotbalist de profilul lui Neluț, capabil să asigure o oarecare liniște pe momentul de posesie, aș fi încercat înlocuirea sa mai repede, să evit o eventuală eliminare. Dar, asta a fost istoria meciului, deja trebuie să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut săptămâna ce vine pentru a pregăti cât se poate de bine meciul cu Craiova în niște condiții grele. Adică fără alți doi fotbaliști importanți și atunci trebuie să găsim cele mai bune soluții de înlocuire a lor”, a afirmat Balint.

Cu toate că eșecul cu FCSB era unul iminent după ce echipa lui Gigi Becali a deschis scorul, iar arădenii erau deja cu un om în minus, scorul final putea fi unul diferit dacă jucătorii reușeau să depășească momentul. „Era un moment psihologic foarte greu de gestionat și cumva treaba asta s-a reflectat în felul în care am terminat meciul. Jucătorii au fost extrem de frustrați de maniera de arbitraj, dar nu o să comentez acest aspect. Consider că sunt alții mai îndreptățiți decât mine să comenteze maniera de arbitraj a domnului Cătălin Popa. Și în vestiar, după meci, jucătorii au fost foarte frustrați, foarte dezamăgiți, e important să ne canalizăm energia pe lucruri pozitive și să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut în perioada următoare”, a mai explicat antrenorul echipei arădene.

După fluierul final, Florin Iacob era extrem de nervos și abia a fost calmat de către antrenorul cu portarii al „roș-albilor”, Gabi Vasiliu. „Când primește gol sau mai ales trei goluri e supărat în primul rând pe el, dar ne vom calma cu toții. Trebuie să ne păstrăm echilibrul, chiar dacă este o înfrângere dureroasă. Iar din punctul meu de vdere scorul este și destul de dur. Dar o înfrângere rămâne înfrângere și la 1-0 și la 3-0”, a conchis Gyuszi Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.