Reacția lui Laszlo Balint după meciul cu CFR Cluj

0
335

Tehnicianul echipei arădene UTA, Laszlo Balint, a dezvăluit modul prin care acesta a reușit să își motiveze elevii în pauza de după prima repriză cu CFR Cluj. Balanța era înclinată către CFR Cluj și toată lumea se aștepta ca după pauză UTA să piardă, însă „Bătrâna Doamnă“ a câștigat cu scorul de 1-0, în etapa cu numărul 11 din Liga 1.

Singurul gol a meciului dintre cele două campioane a fost cel marcat de către Ioan Hora, în minutul 75, după de Buhăcianu a reușit să treacă de mai mulți elevi ai lui Dan Petrescu și a reușit să poziționeze balonul perfect pentru un gol.

După partida cu jucătorii lui Dan Petrescu, UTA a reuși să urce cu două poziții în clasament, echipa arădeană aflându-se pe locul 5, cu 17 puncte.

Antrenorul Laszlo Balint a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii la pauza meciului CFR Cluj – UTA Arad pentru a crede în potențialul pe care UTA îl are. Acesta a explicat că a reușit să își facă jucătorii să creadă că o pot învinge pe CFR Cluj și, astfel să învingă.

Noi am crezut în potențialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aștepta ca noi să câștgăm aici. Am lucrat foarte mult în ultima perioadă să remediem problemele defensive pe care le-am avut în ultima perioadă. La pauză, am reușit să îi fac pe băieți să creadă că putem să câștigăm, să creadă că suntem la egalitate cu CFR, că trebuie să ținem ștacheta sus și iată că am reușit.

Suporterii tot timpul sunt pretențioși. Noi încercăm să luăm meciurile așa cum vin. Acum vom sărbători, dar trebuie să pregătim meciul de Cupă. E foarte important să avansăm, să ne calificăm. Și noi ne dorim să fim cât se poate de sus, dar avem un drum lung până să ajungem la consistența necesară să avem pretenții să ne batem la locurile de sus.

În prima repriză, am avut momente în care parcă i-am respectat prea mult pe cei de la CFR Cluj. La pauză, cred eu că am reușit să îi fac pe băieți să creadă în potențialul nostru”, a spus Laszlo Balint, la flash-interviurile de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.