Reacția lui Laszlo Balint după meciul cu Universitatea Craiova

0
196
UTA are nevoie de noi reușite

UTA se află la al doile eșec consecutiv după ce Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Arad și pentru prima oară în acest sezon. Alex Albu a ratat o ocazie foarte importantă pe filal, iar echipa UTA a isișit din zona play-off după trei săptămâni.

Noi încercăm să facem tot posibilul să creștem, să dezvoltăm clubul, dar trebuie să rămânem ancorați în realitate, să vedem ceea ce putem noi. Vrem să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului, dar s-a demonastrat, cel puțin în ultimele două meciuri, că e destul de dificil să facem acest lucru. Asta nu ne descurajează, o luăm de la capăt mâine. Avem un program foarte greu, din nou vom avea jucători importanți care vor lipsi în deplasarea de la Sepsi, una incredibil de grea. Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom vedea cum o să terminăm anul”, a menționat Laszlo Balint după meciul de luni seara.

Antrenorul arădenilor susține că echipa lui trebuie să se dezvolte în continuare însă nu ăl ajută cu nimic faptul că jocul echipei sale nu a fost cu mult sub cel al Craiovei.

Din punct de vedere sportiv am avut şi azi momente în care meritam mai mult. După aspectul jocului, echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar, per ansamblu, trebuie să fim realiști și corecți cu noi. Nu ne încălzește că jucăm bine, dar nu obținem nimic. E a doua înfrângere consecutivă, ceea ce nu ne face bine deloc pentru ce ne propunem noi. Avem nevoie să creștem, avem nevoie de încredere, de moral. Mergem la o echipă care arată o forţă incredibilă, Sepsi, şi încercăm să fim la un nivel cât se poate de bun. Avem nevoie de continuitate, de reuşite, pentru că și astăzi, chiar dacă am avut atitudine, la nivel de reușite tehnico-tactice am oferit destul de puțin, dar trebuie să învățăm din toate aceste meciuri”, mai susține Balint.

Cu 17 puncte în clasament, UTA ocupă locul șapte în clasament, la egalitate cu Viitorul, formația de pe locul șase doar că echipa lui Rednic are un meci nedisputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.