Reacția lui Mirel Rădoi după ce România a egalat Irlanda de Nord

0
370

Tehnicianul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, susținută după meciul cu Irlanda de Nord că partida a fost una cu dificultăți. Cu toate acestea selecționerul consideră rezultatul de egalitate, 1-1, drept unul echitabil.
„A fost un meci dificil, aşa cum ne aşteptam, prin prisma faptului că Irlanda de Nord dorea să termine cu un aspect pozitiv pentru că nu a avut traseul aşteptat. Cred că e un rezultat echitabil. Şi ei şi-au creat câteva ocazii, dar din momentele statice ale jocului sau ca urmare a greşelilor noastre. Eu consider că e un rezultat echitabil“, a spus Rădoi după meci.
Formația adversarilor a fost una foarte compactă, însă Rădoi se aștepta la o astfel de grupare. Din cauza agresivității adversarilor Românii au întârziat pe posesie, dar pe final de meci au reușit să egaleze.
„Ne-am aşteptat ca adversarii să joace acel 5-3-2 destul de compact, însă noi nu am reuşit să speculăm spaţiile libere din zonele laterale. Trebuia să verticalizăm mult mai mult, dar au fost foarte agresivi şi din punctul ăsta de vedere am fost nevoiţi să întârziem posesia“, a adăugat el.
Selecționerul a afirmat că el și-ar fi dorit ca România să joace meciul cu Norvegia, câștigat de tricolori la masa verde, cu 3-0, din cauza unui caz de coronavirus în lotul nordicilor.
„E greu să discutăm deciziile luate de anumite comisii. Toţi ne-am fi dorit să disputăm partida cu Norvegia, indiferent de rezultatul final pentru că noi aveam de luat o revanşă. Din păcate deciziile au fost luate şi nu putem să le schimbăm“.
Selecţionatele de fotbal ale României şi Irlandei de Nord au terminat la egalitate,
1-1 (0-0), miercuri seara, pe Windsor Park din Belfast, în ultimul său meci din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.