Reacţia Simonei Halep după ce un român a strigat un mesaj anti-PSD obscen în timpul finalei Rogers Cup

0
951

Învingătoare în faţa lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, al 18-lea trofeu al carierei şi al treilea din 2018. La finalul celor două ore şi 39 de minute de luptă fenomenală contra jucătoarei din SUA, Simona a vut un discurs în care a atins toate punctele.

Simo a vorbit frumos despre adversara sa, apoi a avut un mesaj pentru Darren Cahill şi întreaga sa echipă: „E un sentiment plăcut să vorbesc din nou din postura de câştigătoare la Montreal. Simt că am atins cel mai bun nivel al meu aici, chiar dacă nu m-am simţit bine de la început. Mă simţeam foarte obosită, dar am luptat din greu. Am fost puţin nebună pe teren, îmi cer scuze, poate a fost din cauza căldurii. Aş vrea, de asemenea, să le mulţumesc românilor de acasă, ştiu că vă treziţi mereu şi îmi urmăriţi meciurile”, a transmis Simona.

Românca obţine al treilea titlu din acest an după Shenzhen şi Roland Garros şi se desprinde la aproape 2.000 de puncte în ierarhia mondială faţă de Caroline Wozniacki.

Simona, deranjată de unii spectatori români

După ce mai mulţi români, aflaţi din tribunele terenului central de la Montreal au scandat mesaje anti-PSD în timpul finalei, Simona Halep a transmis un mesaj în limba română, la festivitatea de premiere de la Rogers Cup. „Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere şi, celor care s-au comportat altfel decât trebuie, le transmit să nu mai facă asta data vitoare şi să respecte această încăpere deosebită” , a spus Simona, vizibil deranjată.

Simona Halep a început ieri a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanţă de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Ilie Năstase a fost depăşit de Simona Halep la numărul de săptămâni pe primul loc în tenisul mondial. Simona a început ieri săptămâna 41 în fruntea WTA, în timp ce Năstase a ocupat fotoliul de lider al circuitului masculin timp de 40 de săptămâni, între 1973 şi 1974.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.