Reacție promptă în sprijinul comunității: aparatură medicală nouă pentru Secția ATI a Spitalului Județean

0
417

Sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie vor fi donate Secției ATI a Spitalului Județean Arad. Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, a demarat un proiect de achiziționare a unor sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie necesare Secției de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad. S-au angajat în sprijinul acestei temerare acțiuni de salvare a vieților și au răspuns  cu promptitudine la acțiunea pentru strângerea de fonduri și alți factori antreprenoriali.

Aparatura medicală, de ultimă generație, comandată în baza recomandărilor făcute de dr. Mircea Onel, directorul medical al spitalului, va fi adusă în țară de către Fundația Universitară „Vasile Goldiș” și donată Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Acțiunea inițiată de către președintele fundației, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritative de impact, menite să contribuie la rezolvarea problemelor complexe a vremurilor pe care le traversăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.