Reacțiile celor trei jucătoare care au reușit câte o dublă în prima etapă a Ligii I de Fotbal feminin!

0
256

Sezonul 2020-2021 al Ligii 1 feminin a pornit la drum la finalul săptămânii trecute. După o pauză forțată care le-a obligat să stea departe de competițiile oficiale mai bine de jumătate de an, fetele au arătat că le-a fost dor de fotbal!
Trei jucătoare s-au remarcat în prima etapă, Laura Rus, Nicoleta Bărbos și Erika Gered! Ce au în comun cele trei fete? Toate au reușit o dublă în jocurile disputate de echipele lor în runda de debut a Ligii 1 feminin!
Prima partidă, dintre Banat Girls și Fortuna Becicherecu Mic (0-5), a marcat și revenirea în campionatul României a Laurei Rus! Și nu a fost orice meci, ci chiar împotriva echipei din județul său natal. Un debut plin de emoții, în care a și înscris două goluri!
„Chiar dacă joc fotbal de atâția ani, era inevitabil să nu simt emoții la primul meci jucat acasă, în România, mai ales că am redebutat cu un meci la Reșița și am avut familia aproape de mine, dincolo de gardul stadionului în contextul actual. Am început campionatul cu dreptul, mă bucur foarte mult că am reușit să marchez două goluri și că am contribuit la victoria echipei, o victorie colectivă muncită!”, a declarat Laura Rus.
Nicoleta Bărbos, marcatoare pentru nou-promovata Carmen București în jocul cu Fair Play (3-1), ne-a dezvăluit primele sale impresii după reușitele din weekend.
„Am așteptat atât de mult să jucăm din nou fotbal, încât emoțiile și-au spus cuvântul. Am intrat destul de greu în ritm, dar ușor, ușor ne-am regăsit pofta de fotbal. A fost foarte cald, terenul sintetic amplificând temperatura la nivelul gazonului, dar nu căutăm o scuză din asta. Am dat două goluri, dar vreau să marchez mai multe! Suntem foarte bucuroase pentru această victorie, suntem foarte mulțumite că am debutat cu dreptul în Liga 1”, a declarat Nicoleta Bărbos.
Cea de-a treia marcatoare a unei „duble” în prima etapă a fost componenta lotului na­țional, Erika Gered, în partida câștigată de Vasas Femina cu 3-0 împotriva celor de la Heniu Prundu Bârgăului!
„Am așteptat cu nerăbdare să începem campionatul, am simțit un mixt de emoții în momentul în care am pășit din nou pe teren. Ultimul meu meci a fost în luna martie, astfel că am fost și puțin îngrijorată, deoarece nu știam cum să evaluez forța echipei noastre, dar mai ales a adversarelor. Însă, ne-am bucurat foarte mult și am fost recunoscătoare că după atâta timp, am putut să ne întoarcem pe teren și să jucăm. Având în vedere situația actuală, ne dorim să jucăm cât mai multe meciuri. Principalul obiectiv al clubului nostru este să ne calificăm în play-off”.
În spatele celor două goluri înscrise au stat luni întregi de dorință de a juca fotbal!
„Eram foarte motivată deoarece, în sfârșit, am putut juca. Dar dacă ar fi să evidențiez ceva, acel lucru ar fi că mi-am putut demonstra mie și celorlalți că sunt pregătită. Trebuie să îmi ajut echipa și să fac tot ce ține de mine pentru a avea un joc bun, ca și căpitan! Ambele goluri au venit din faze fixe, ceea ce reflectă ideile noului nostru antrenor, Vago Attila”, a declarat Erika Gered, conform Federației Române de Fotbal.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.