Realul își reface stadionul, elevii lui Zidane se mută pe „Alfredo di Stefano”

0
252

Real Madrid, locul 2 din La Liga, a început lucrările de modernizare ale stadionului „Santiago Bernabeu” , profitând de faptul că meciurile din Spania se vor juca fără fani.
Elevii lui Zidane vor juca restul partidelor pe stadionul „Alfredo di Stefano” pentru că actuala arenă să fie adusă la cele mai noi standarde. Astfel, spaniolii au luat un împrumut de 573 de milioane de euro pentru a-și duce proiectul la final.
Renovarea stadionului va fi gata în 2022, iar noul „Santiago Bernabeu” va fi o arenă de 5 stele, cu acoperiș retractabil, iar fațada va fi modernizată. Stadionul va 60 de metri, iar capacitatea va crește cu 3000 de locuri, ajungând la 84.000. În plus, se vor monta mai multe ecrane pe care fanii vor putea vedea cele mai importante faze.
Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare, iar mai multe macarale și camioane sunt deja prezente pe „Bernabeu” pentru a demola părți importante din stadion. Legendara arenă a fost construită în 1944, fiind renovată de două ori, în 1982 și în 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.