Rechizite și jocuri interactive pentru copii Redă-i șansa de a merge la școală – campanie umanitară

0
341

Gradi 2 Gradi 1„Bunătatea valorează mai mult decât cunoștințele, mai mult decât banii, mai mult decât onoarea, pentru persoanele care o posedă“. Henry Ward Beecher
În cadrul proiectului „Redă-i șansa de a merge la școală”, inițiat de Asociaţia „Cetatea Voluntarilor” Arad, în data de 16 septembrie, membrii asociației au fost la Grădiniţa PP din Sâmbăteni. Generoșii voluntari n-au venit cu mâna goală: au adus și un… dulap cu rechizite, jucării şi puzzle-uri ș.a. Aceste lucruri au fost donate spre a ajuta la dezvoltarea unui mediu armonios pentru copiii de acolo, după cum ni s-a spus.
„Pentru noi educaţia începe de la vârste fragede şi nu se termină niciodată, exact ca şi voluntariatul. Fericirea lor, a copiilor, este şi fericirea noastră şi ne bucurăm că am putut să dăm şi noi o mână de… rechizite ce vor ajuta la creionarea unei zile minunate şi – de ce nu? – a viitorului preșcolarilor dragi de acolo”  ne-a declarat reprezentanta Cora Arad – Loredana Țica.
Dacă este o bucurie mare pentru cei care primesc, este una și mai mare este pentru cei care dăruiesc. Zâmbetele și bucuria copiilor au fost mai… expresive decât un milion de cuvinte, ne-au asigurat cadrele didactice de la Grădiniţa PP din Sâmbăteni. Așa se face că frumoasa inițiativă materializată în cadrul proiectului „Redă-i șansa de a merge la școală” s-a bucurat de o bună primire.
„Prin urmare, adresăm mulțumirile și recunoștința noastră voluntarilor de la Asociația Cetatea Voluntarilor și Cora Arad, care s-au gândit la noi și au adus bucurie pe fețele copiilor de acici“ ne spuneau Mihaela Trăușan și Camelia Chereji, educatoare la Grădinița PP Sâmbăteni. (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.