Gradi 2 Gradi 1„Bunătatea valorează mai mult decât cunoștințele, mai mult decât banii, mai mult decât onoarea, pentru persoanele care o posedă“. Henry Ward Beecher
În cadrul proiectului „Redă-i șansa de a merge la școală”, inițiat de Asociaţia „Cetatea Voluntarilor” Arad, în data de 16 septembrie, membrii asociației au fost la Grădiniţa PP din Sâmbăteni. Generoșii voluntari n-au venit cu mâna goală: au adus și un… dulap cu rechizite, jucării şi puzzle-uri ș.a. Aceste lucruri au fost donate spre a ajuta la dezvoltarea unui mediu armonios pentru copiii de acolo, după cum ni s-a spus.
„Pentru noi educaţia începe de la vârste fragede şi nu se termină niciodată, exact ca şi voluntariatul. Fericirea lor, a copiilor, este şi fericirea noastră şi ne bucurăm că am putut să dăm şi noi o mână de… rechizite ce vor ajuta la creionarea unei zile minunate şi – de ce nu? – a viitorului preșcolarilor dragi de acolo”  ne-a declarat reprezentanta Cora Arad – Loredana Țica.
Dacă este o bucurie mare pentru cei care primesc, este una și mai mare este pentru cei care dăruiesc. Zâmbetele și bucuria copiilor au fost mai… expresive decât un milion de cuvinte, ne-au asigurat cadrele didactice de la Grădiniţa PP din Sâmbăteni. Așa se face că frumoasa inițiativă materializată în cadrul proiectului „Redă-i șansa de a merge la școală” s-a bucurat de o bună primire.
„Prin urmare, adresăm mulțumirile și recunoștința noastră voluntarilor de la Asociația Cetatea Voluntarilor și Cora Arad, care s-au gândit la noi și au adus bucurie pe fețele copiilor de acici“ ne spuneau Mihaela Trăușan și Camelia Chereji, educatoare la Grădinița PP Sâmbăteni. (F.B.)

Recomandările redacției