Recitalul susţinut de Lady Gaga şi Bradley Cooper la Gala Oscar stârneşte discuţii aprinse privind relaţia lor

0
229

Momentul Gaga-Cooper de la Oscaruri a stârnit discuţii pe reţelele de socia­lizare, fanii fiind de părere că între cele două staruri există o anumită atracţie ce depăşeşte limitele ma­relui ecran, însă iubita actorului, Irina Shayk, spune că cei doi joacă nişte roluri, scrie Mediafax.
Cooper şi Gaga s-au luat de mână şi au urcat pe scenă, interpretând piesa câștigătoare a unui trofeu Oscar „Shallow” – din filmul „A Star is Born”.
Pe reţelele de socializare online au apărut reacţii privind momentul, conside­rat de mulţi unul prea „intim”.
Însă iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, care a urmărit recitalul din primul rând şi apoi l-a aplaudat în picioare, ar fi spus că nu s-a simţit deranjată de ceea ce a văzut şi că cei doi au jucat doar nişte roluri.
„Irina ştie că Bradley şi Gaga sunt artişti”, a declarat o sursă pentru publicaţia Us Weekly. „Nu este o problemă pentru ea. Jucau nişte personaje care au realizat un moment artistic de Os­car”, a mai spus sursa.
Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victoria’s Secret au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil de doi ani, pe nume Lea. Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, este în prezent singură, după ce, la începutul acestei luni, ea s-a despărţit de logo­dnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.