Reconfirmăm: zgomotul de astă-noapte a fost de la o defecţiune a CET-ului

1
618

Venim cu câteva lămuriri în ceea ce priveşte articolul postat pe site-ul nostru astă-noapte, la ora 23.40, respectiv „O defecţiune la CET sperie întreg Aradul. Zgomotul îi înspăimântă pe arădeni“. 

În cadrul articolului informam populaţia Aradului despre provenienţa zgomotului dubios care a putut fi auzit toată noaptea în întreg municipiul Arad şi chiar împrejurimi, zgomot provocat de o defecţiune a CET-ului. Am scris acest articol deoarece foarte mulţi cetăţeni şi-au manifestat teama pe reţelele de socializare, mulţi întrebându-se dacă nu cumva vine războiul, dacă Aradul nu se află sub un raid aerian sau dacă nu este vreun cutremur. Chiar pe adresa de facebook a ziarului nostru am primit mai multe întrebări legate de zgomotul dubios care a pus stăpânire peste Arad. 

În aceste condiţii, chiar dacă era aproape de miezul nopţii, am căutat să oferim cea mai corectă informare cititorilor noştri, şi aşa destul de bulversaţi de informaţiile de pe reţelele de socializare. Aşa am aflat, după cum am şi informat ulterior, că zgomotul provine de la o defecţiune a CET-ului. 

La scurt timp, însă după postarea ştirii pe site-ul nostru, Primăria Arad a ieşit cu un comunicat de presă în care informa că, într-adevăr zgomotul este de la CET, dar cauza o reprezintă „mărirea capacităţii de producţie a agentului termic“. Desigur, asta nu excludea neapărat varianta unei posibile defecţiuni. Totodată am sesizat destul de multe comentarii cu privire la ştirea noastră în care ni se atrăgea atenţia că nu este vorba despre o defecţiune. 

În aceste condiţii, pe parcursul zilei de astăzi, am continuat cercetările cu privire la proveninenţa zgomotului de azi-noapte. Aşa se face că avem, încă o dată, confirmarea, chiar din interior, că la CET a fost o defecţiune. Aceasta ar fi fost provocată de o turbină. 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. De ce oficialitățile caută să ascundă proveniența zgomotului? Se preferă o dezinformare în locul adevărului?Desigur orice mecanism se mai strică uneori,așa că nu văd rostul dezinformării cetățenilor! Să faceți bine stimați edili,factori de răspundere,să informați corect și la timp cetățenii care v-au ales prin vot.Altfel aceștia nu vă vor mai crede!
    Vă doresc tuturor un călduros LA MULȚI ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.