Record de goluri pentru lider: Crișul Chișineu-Criș – CS U de Vest Timișoara 39-24

0
269

Dacă miercuri, în Cupa României, a jucat rolul victimei în fața formației de Liga Florilor, Minaur Baia Mare, Crișul Chișineu-Criș s-a transformat în „călău” cu ocazia vizitei handbalistelor de la CS Universitatea de Vest Timișoara. Partida contând pentru runda a 11-a a Diviziei A s-a disputat într-un singur sens și asta fără ca Sebastian Tudor să poată conta pe două dintre jucătoarele de bază, interul Klimek și extrema Golusin, ambele cu probleme de ordin me­dical.
În schimb, Mihaela Damian și-a revenit și a făcut un meci excelent, fiind a doua marcatoare a Crișului după MVP-ul Romina Petruse. De altfel, toate jucătoarele de câmp ale Crișului intrate, sâmbătă, pe parchetul Polivalentei arădene și-au trecut în cont cel puțin un gol. În plus, handbalul practicat a fost demn de liderul seriei, care păstrează distanța de 4 puncte de formația din Târgu Mureș învingătoare și ea (34-29) în fața orădencelor.
La 39-24 (20-10) cu Timișoara, Crișul a bătut recordul punctelor marcate într-un singur meci de o formație din Seria D a Divizie A, iar la finalul acestei săptămâni joacă tot acasă, în fața unei alte codașe, Marta Baia Mare.
Pentru „alb-albastre” au jucat și au marcat: Petruse 11, Damian 8, Boldor 6, Haidu 5, Cherecheși 4, Vezentan 3, Vrabie 1, Popeanu 1, Năstasă, Nemoianu, Corha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.