Recordmanul Jorza, așteptat cu Cupa la ieșirea din spital: „Le mulțumesc băieților”

0
187

Cu siguranță, Amir Jorza a bătut toate recordurile în acest an la UTA. A fost cel mai tânăr debutant și apoi marcator din istoria UTA-ei la 16 ani și câteva luni, pentru ca acum, pe final de stagiune fotba­listică, să aflăm că a jucat pentru patru formații ale „alb-roșiilor”: echipa mare în Liga a 2-a (campionat și Cupă), echipa satelit din Liga a 4-a (campionat și Cupă), echipa de Liga Elitelor Under 19 (campionat și Cupă) și echipa Under 17 (campionat și – probabil – urmează Cupa).
Astăzi, în finala de Cupă de la Deva, după un duel fizic cu polistul Postolache, tânărul mijlocaș central a fost scos pe brațe din teren. Era amețit, așa că a fost necesară intervenția imediată a Ambulanței. I s-a pus un guler în zona cervicalei și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean din Deva. Diagnosticul a fost o ușoară comoție, astfel că a făcut cale întoarsă la Arad la bordul unui autorism.
Nu a putut scăpa ocazia să li se alăture colegilor săi la „dineul” de la Hotelul Rusco, prilej cu care ne-a împărtășit din gândurile sale: „Nu mai știu exact ce s-a întâmplat cu mine, nu-mi amintesc exact momentele după accidentare. M-a consultat un medic, mi-a spus că nu e nimic grav, nu mai avea rost să stau în Spital, nu puteam să-i las pe băieți să se bucure fără mine. Chiar vreau să le mulțumesc că au dus greul timp de 60 de minute, voiam să mai joc și eu, dar totul e bine când se termină cu bine”, a spus Jorza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.