record_nuntaCând vine vorba de arătat dragostea pentru partener, unii oameni fac gesturi mici dar pline de însemnătate. De exemplu, circulă pe Internet o poveste care îi aducea soţiei sale în fiecare zi de Sf. Valentin un trandafir, iar înainte să moară a plătit în avans pentru câţiva ani, ca soţia lui să ştie că o iubeşte şi dincolo de moarte. Alţii, în schimb, fac gesturi mari, pentru a ieşi în evidenţă.

O îmbrăţişare lungă

Un cuplu a rămas îmbrăţişat timp de 24 de ore şi 33 de minute, fără pauză, reuşind să intre în Cartea Guinness a recordurilor. Dar o îmbrăţişare nu este nimic pe lângă…

Cel mai lung sărut

Un bărbat şi o femeie, amândoi din Asia, au stat nu mai puţin de 58 de ore sărutându-se. Nu au luat pauză de masă, nu au dormit, nu au mers la toaletă, ci s-au sărutat încontinuu. Se pare că mirosurile neplăcute, lipsa igienei şi foamea nu au avut un efect neplăcut asupra iubirii lor.

Cea mai scumpă întâlnire

Un milionar îndrăgostit de o femeie este în stare să facă orice. Absolut orice. Chiar să îşi micşoreze averea cu 2,1 milioane de dolari doar de dragul de a ieşi cu ea în oraş. Zis şi făcut. Desigur, banii nu au ajuns în buzunarul iubitei, ci au fost donaţi unei fundaţii caritabile.

Cel mai lung joc de „Mă iubeşte, nu mă iubeşte”

Când eram mai mici, îndrăgostite şi prindeam câte o floricică îi rupeam petalele rând pe rând, zicând „Mă iubeşte” la una, „nu mă iubeşte” la următoarea. Ei bine, 331 de persoane au jucat acest joc în acelaşi timp şi au reuşit să intre astfel în Cartea Recordurilor.

Cel mai lung dans

Un cuplu din Statele Unite şi-a arătat dragostea şi devotamentul astfel: cei doi au dansat împreună, lipiţi unul de celălalt, timp de 35 de ore, încontinuu. Desigur, au avut voie să meargă la toaletă şi să mănânce pe ringul de dans, însă nu au avut voie să stea jos. Asta da ambiţie!

Reînnoirea jurămintelor

Este un gest tare romantic ca din an în an – sau o dată la mai mulţi ani – ca un cuplu să îşi reînnoiască jurămintele de nuntă. Este ca şi cum s-ar reîndrăgosti de partener din nou şi din nou. Totuşi, un cuplu a exagerat – şi-au reînnoit jurămintele de nuntă de 101 ori (şi nu, nu pentru că au trăit foarte mult, ci pentru că o făceau de mai multe ori pe an).

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției