pincotaTensiunea a fost maximă înainte de meciul de sâmbătă dimineața din Podgorie. Pâncotanii nu concepeau să mai scape printre degete prima victorie a stagiunii, mai ales că întâlneau cealaltă nou promovată din vestul țării. Atmosfera a fost îngreunată și de veștile triste ale dispariției lui Puiu Tăuceanu și Petre Șchiopu la distanță de o zi unul de altul.
De fapt, meciul dintre „șoimi” și „gugulani” a debutat cu un moment de reculegere pentru cei doi foști fotbaliști ai UTA-ei decedați joi și vineri. Apoi, lucrurile au mers șnur pe teren, iar „alb-negrii” au avut motive de sărbătoare. Au câștigat primul meci în campionat, iar Cornel Suciu a împlinit chiar în ziua partidei 21 de ani. Chiar dacă fotbalistul împrumutat de la Viitorul Constanța nu a făcut un meci extraordinar, fiind atenționat deseori de Dan Cuedan pe parcursul primei părți, și-a adus contribuția la succesul la scor împotriva celor de la FC Caransebeș.
Dar, Suciu nu a fost singurul sărbătorit al weekendului în tabăra pânco­tanilor. Celălalt „închizător” de meserie, Issa Tiaw Medina Mame a împlinit duminică 22 de ani. Senegalezul a rămas pe margine contra bănățenilor pentru că a acuzat o întindere musculară.

Recomandările redacției