Rednic și Rădoi, cu ochii pe UTA înainte de derby de România

0
225

Jucătorii tineri atrag marile forțe ale campionatului românesc. Recent, campioana Steaua a transferat trei astfel de fotba­liști de la Ceahlăul Piatra Neamț, dar are și alți tineri interesanți în vizor, același lucru fiind valabil și pentru Dinamo.
„Ciocnirea” dintre Unirea Tărlungeni și UTA a angrenat mulți jucători talentați de-o parte și de cealaltă, care au fost urmăriți la lucru inclusiv de Mirel Rădoi, directorul sportiv al Stelei și Mircea Rednic, antrenorul principal al „câinilor roșii”.  „Puriul” a mai fost și la Arad, la derby-ul dintre UTA și FC Baia Mare, în precedenta etapă intermediară din eșalonul secund, tot într-o săptămână fără jocuri oficiale în Liga 1. În cazul lui Rădoi se poate vorbi și de o conjunctură potrivită, în sensul că tehnicianul nelicențiat al grupării din Ghencea și-a cantonat echipa în județul Brașov, la Săcele.
Dintre cei doi, doar Rednic a vorbit cu presa și a recunoscut că a stat cu ochii în special pe jucătorii tineri dintre cele două formații. A și dat afirmartiv din cap când i s-a pomenit numele lui Bogdan Burlă și – probabil – ar fi dorit să-l vadă și mai mult la lucru pe Cătălin Hlistei.
Rădoi și Rednic vor fi adversari la finalul săptămânii viitoare, în derby de România, ce se va disputa – cel mai probabil – pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.