Rednic, spectator de lux pe „Motorul”, Hlistei – printre țintele „Puriului”?

0
255

Profitând de pauza ce a luat-o campionatul primei divizii ca urmare ale celor două jocuri ale echipei naționale, Mircea Rednic a dat o fugă până la Arad, pentru a urmări partida dintre UTA și FC Baia Mare. Antrenorul lui Dinamo a luat loc la tribuna oficială a arenei din Aradul Noul lângă Adrian Țolea, noul președinte al Consiliului Județean Arad și Dorel Cura, fostul atacant al „alb-roșiilor” din anii 60-70.
Se vorbește că „Puriul” a venit să-i vadă cu ochii săi pe  băimărenii Balaure și Arnăutu și pe utistul Cătălin Hlistei. La finalul confruntării, Rednic a refuzat elegant să vorbească despre acești jucători, vorbind la general despre con­frun­- tarea la care a asistat. „Baia Mare a fost mai bună în prima repriză, UTA a revenit după pauză. Oricum, nu mi s-a părut un meci foarte bun, nivelul ligii secunde parcă a mai scăzut față de anii trecuți”, a punctat antrenorul „câinilor”, care a răs­puns – totuși – la întrebarea legată de un alt arădean, fost dinamovist, actualmente fără echipă. „Nu am venit după Țucudean. El a avut șansele sale la Dinamo, acum nu mai e cazul”, a comentat fostul fundaș.
Chestionat asupra posibilelor intenții ale lui Rednic ieri la Arad, Dorin Toma, antrenorul băimărenilor a spus: „Noi vrem să ținem de jucătorii noștri, dar dacă nu se va putea… Balaure e unul dintre tinerii noștri valoroși, care e și convocat la echipa națională Under 21, care marți va înfrunta Polonia, în timp ce pe Arnăutu l-am revitalizat aducân­- du-l din Liga a III-a, iar acum e golgheterul campionatului cu 7 goluri”.
Hlistei sau alți tineri utiști în atenția lui Dinamo? A răspuns Roland Nagy: „Nu cred că ei ar fi trebuit să joace altfel dacă îi urmărește unul sau altul din tribună. Nici dacă ar fi dat astăzi 3-4 goluri, Hlistei nu cred că ar fi fost ofertat de un alt club. E nevoie de constanță în evoluții pentru a face pasul mai sus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.