„Reduta” Pecica găzduiește Horezu lui Mansour! Gârlea: „Să legăm punctul cu liderul cu o victorie contra vâlcenilor!”

0
367

FOTO: editie.ro 

Chiar dacă a pierdut poziția secundă în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a, Progresul Pecica rămâne cu un rezultat de palmares după runda trecută. „Galben-albaștrii” au blocat liderul FC U Craiova 1948 chiar în noua ei casă, cocheta arenă de la Târgu Jiu. De altfel, nou-promovata formație arădeană de eșalon terț se poate lăuda cu disputarea celui de-al doilea joc oficial din istoria „Municipalului” din orașul lui Brâncuși, iar scorul alb le face cinste până la urmă.
Un mare merit în obținerea acelui 0-0 îl are, fără îndoială, portarul Victor Gârlea. Ocrotit și de șansă în cele patru ocazii în care elevii lui Trică au lovit barele porții sale, numărul unu pecican a avut și destule intervenții decisive în fața lui Bălan, Răducan, Gugu sau Stoenac. Mai mult, Gârlea nu a mai încasat gol de 270 de minute, dar mâine are din nou multă treabă.
La Pecica ajunge Flacăra Horezu, ce-l are în atacat pe senegalezul Gueye Mansour, fost prim-divizionar în tricoul lui Poli. „Mă bucur că am putut că mi-am ajutat echipa să ținem piept liderului, o echipă foarte bună, care – probabil – va și promova la finalul sezonului. Am intrat foarte motivați pe teren, iar un portar nu-și poate propune altceva decât să nu ia gol. Am reușit, echipa a luat un punct foarte important, dar acum trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să legăm deplasarea de la Târgu Jiu cu o victorie cu vâlcenii de la Horezu. Întâlnim o echipă bună, experimentată, rănită după înfrângerea cu Becicherecu, care e clar că nu va veni în excursie la Pecica. Bineînțeles, Mansour rămâne cel mai important om al lor, sper, însă, să nu-i dăm ocazia să-și pună în valoare calitățile, ci să fim noi cei care atacăm și facem jocul”, spune Gârlea, care a intrat între buturile Progresului după accidentarea juniorului Creța și va fi greu de scos la cum își face treaba.
Pentru disputa de vineri, de la ora 14, Dan Stupar, Marius Grad și Dan Țapoș nu vor putea conta, așadar, pe Marinel Creța, dar nici pe un alt junior, Cristian Țugulescu (suspendat). În fine, Răzvan Ilan e incert, așa că pe banda dreaptă a defensivei ar putea apărea, în premieră pentru Liga 3-a, Ponta.
Formații probabile:
Pecica: Gârlea – Ponta (Ilan), Gabor, Wild, Aldan – Tamaș, Arsene – Moraru (Mager), Puie, Bozian – Szekely.
Horezu: Vlădoiu – Samson, C. Munteanu, Dinu, Covalschi – Precup, Preda – A. Popa, Simeanu, Georgescu – Mansour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.