Fie că s-a dat penalty pentru FC Brașov la intervenția lui Manea asupra lui Istrati sau la gestul anti-sportiv al lui Burlă la adresa lui Paul Iacob are mai puțină importanță acum. UTA a dat cu piciorul celor trei puncte sub Tâmpa, dar își trage învățămintele din acest eșec?
Din punctul de vedere al staffului tehnic primim un răspuns afirmativ. Roland Nagy a recunoscut că a greșit lăsându-se pradă nervilor, pierzând din vedere faptul că ar fi trebuit să-și mobilizeze în continuare echipa măcar pentru un punct ce nu era de aruncat, dar l-a și pus la punct pe Bogdan Burlă.
„I s-a atras atenția prin discuții individuale și el știe prea bine că a greșit. Noi le transmitem mereu jucătorilor altceva, vrem să crească altfel, nu prin astfel de gesturi ce nu-și au locul pe un teren de fotbal. Erau ultimele minute, o fază fixă, la care trebuia să fie concentrat pe marcaj, dar s-a lăsat pradă nervilor. A fost provocat şi el e un jucător căruia nu-i trebuie mult până să răspundă. Sper să nu mai greşească deloc în cariera lui, dar până atunci va răspunde conform referatului pe care i l-am făcut și a ajuns la conducerea clubului”, a menționat antrenorul principal al referitor la gestul de cocoș al fundașului stânga al arădenilor la adresa brașoveanului Iacob.

Recomandările redacției