Referat pe numele lui Burlă: „A fost provocat, iar lui nu-i trebuie mult până să răspundă”

0
283

Fie că s-a dat penalty pentru FC Brașov la intervenția lui Manea asupra lui Istrati sau la gestul anti-sportiv al lui Burlă la adresa lui Paul Iacob are mai puțină importanță acum. UTA a dat cu piciorul celor trei puncte sub Tâmpa, dar își trage învățămintele din acest eșec?
Din punctul de vedere al staffului tehnic primim un răspuns afirmativ. Roland Nagy a recunoscut că a greșit lăsându-se pradă nervilor, pierzând din vedere faptul că ar fi trebuit să-și mobilizeze în continuare echipa măcar pentru un punct ce nu era de aruncat, dar l-a și pus la punct pe Bogdan Burlă.
„I s-a atras atenția prin discuții individuale și el știe prea bine că a greșit. Noi le transmitem mereu jucătorilor altceva, vrem să crească altfel, nu prin astfel de gesturi ce nu-și au locul pe un teren de fotbal. Erau ultimele minute, o fază fixă, la care trebuia să fie concentrat pe marcaj, dar s-a lăsat pradă nervilor. A fost provocat şi el e un jucător căruia nu-i trebuie mult până să răspundă. Sper să nu mai greşească deloc în cariera lui, dar până atunci va răspunde conform referatului pe care i l-am făcut și a ajuns la conducerea clubului”, a menționat antrenorul principal al referitor la gestul de cocoș al fundașului stânga al arădenilor la adresa brașoveanului Iacob.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.