Reflectoarele pe Lionel Messi în amicalul anului pentru „tricolori”

0
174

messiLionel Messi, considerat de mulți poate cel mai talentat jucător de fotbal al tuturor timpurilor, este la București. Atacantul Barcelonei, cotat la 125 de milioane de euro, este în această seară pe Național Arena în amicalul de lux România – Argentina, de la ora 21, în direct la PRO TV.
Întâlnirea dintre cele două loturi are loc la 20 de ani distanță după meciul istoric de la Mondialele din America. Atunci, Hagi și Ilie Dumitrescu triumfau. Acum, este rândul lui Marica, Torje sau Maxim să ne ofere spectacol.
„E primul meci din acest an, dar şi după ratarea barajului. Situaţia nu e aşa cum trebuia să fie dacă am fi fost calificaţi, dar viaţa merge înainte. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume, dar eu sper ca la fel cum s-a întâmplat cu Belgia şi Uruguay, să realizăm un joc bun şi să obţinem şi un rezultat bun. Obiectivul meu şi al jucătorilor este să nu pierdem jocul. Ar fi formidabil dacă am obţine un rezultat pozitiv”, a afirmat Victor Piţurcă.
Selecționerul s-a arătat mulţumit de atitudinea jucătorilor în cele două zile de pregătire. „Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din cele două zile. Îmi place că sunt dornici, entuziaşti şi asta mă face să fiu şi eu optimist şi să cred că vom obţine un rezultat bun”, a completat Piţurcă.
Victor Piţurcă a afirmat că Reprezentativa României joacă mult mai bine contra echipelor din America de Sud decât împotriva unor naţionale ca ale Greciei. „Evoluţia noastră este mult mai bună contra echipelor sud-americane. Mai dificil este să joci contra unei echipe ca cea a Greciei, care practică un joc de uzură. E foarte important să ne facem şi noi jocul. De la mijloc în sus au jucători formidabili. Şi noi avem jucători tehnici, dar Argentina nu face un marcaj cum face Grecia. Am demonstrat de-a lungul timpului că putem face jocuri bune”, a mai explicat fostul atacant al Stelei.
Bogdan Stancu este singurul jucător incert pentru meciul cu Argentin.
Formații probabile:
România: Tătărușanu – Mățel, Papp, Gardoș, Raț – Pintilii, Bourceanu – Torje, Tănasă, Maxim – Marica.
Argentina: Romero – Zabaleta, Garay, Campagnaro, Rojo – Biglia, Mascherano – Di Maria, Messi, Aguero – Higuain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.