Știe toată lumea ce este un artificier, cel care aprinde fitile și strigă: Aaaardeeee!”, ca să știe fraierii să se ferească de locurile unde sunt plasate calupurile explozive. Ei, bine, se pare că liberala Alina Gorghiu, care a fost inclusiv președinte al PNL,este unul dintre artificierii lui Klaus Iohannis Von Werner , având sarcina de a aprinde, la momentul oportun, fitilele acestuia. Ia să vedem ce „aaaardeeee!” acum cel mai tare pentru Klaus. Păi, nimic altceva decât lupta necruțătoare împotriva comunismului întruchipat de către PSD, începând cu conducerea centrală și terminând cu cel mai mărunt alegător al acestuia. Dar, mai ales, împotriva Curții Constituționale a României, care își permite să dea dreptate PSD și amicilor săi polițici, permițându-și să declare neconstituționale unele măsuri ale guvernului său!. Pur și simplu, această Curte, alături de PSD, acționează împotriva românilor, punându-le viața în pericol, îndemnându-i să nu respecte înțeleptele decizii salvatoare ale națiunii!
La semnalul lui Klaus Von Werner, artificierul Alina Gorghiu spune tare și răspicat: „Chiar dacă se încalcă Constituția, în politică sunt permise artificii” ! Adică, atât Klaus Werner, cât și guvernul său, pot să încalce Constituția și alte legi ale țării, să facă orice „artificii” doresc ei: să interzică drepturile și libertățile cetățenești, să-i înlăture pe toți cei puși de către PSD în anumite funcții administrative din țară, să pună niște asistente cu carnet de partid directori de spitale. Dar, mai ales, să dea ordonanțe peste ordonanțe care încalcă legi organice și chiar Constituția, fără ca acea instituție comunistă-CCR- să aibă dreptul la cuvânt. Alina Gorghiu nu face decât să confirme justețea zicerilor lui Klaus, cel care-vă mai amintiți?- a descălecat în mijlocul haștagiștilor, spunându-le că ei trebuie să decidă soarta României, nu niște instituții retrograde precum Parlamentul și Curtea Constituțională, care ar trebui schimbate din temelii, sau, dacă refuză schimbarea, desființate! Atacul împotriva Curții Constituționale este, de ceva vreme încoace, mai intens decât am văzut vreodată.
Nu am nicio îndoială că acesta este aprobat, dacă nu chiar comandat, de către cancelariile de la Berlin și Bruxelles, care încearcă să neutralizeze Curtea Constituțională a României, deoarece aceasta poate zădărnici manevrele destinate transferării domeniilor strategice ale economiei românești în ograda mahărilor Uniunii Europene. Cu toate scăderile în preferințele electoratului, cauzate de criza coronavirus, sunt sigur că după alegerile parlamentare din iarnă vom avea un guvern de dreapta, iar acesta, fiind, de această dată, bine înșurubat la putere pentru o perioadă lungă, beneficiind de majoritate suficientă, își va permite o sumedenie de „artificii” menite să definitiveze transformarea României în colonie, piață de desfacere, vacă de muls, groapă de gunoi, țuțăr și valet mulțumit cu oscioarele aruncate sub masă de către cei mari. Or, dacă, după preluarea de facto a puterii de către dreapta, Curtea Constuțională își va permite în continuare să respingă „artificiile”, va fi bai!

Recomandările redacției