Reflexii și reflecții de Simion Todoca Ciolacu a furat startul, a leșinat înaintea lui Ludovic Orban !

0
394

O spun cu toată responsabilitatea: Marcel Ciolacu, președintele PSD, este un impostor, un uzurpator al dreptului sacrosanct al premierului și al președintelui de a cădea lat, moale precum o mămăligă, ca o cârpă de spălat casele, din cauza epuizării fizice, a privării de somn, zile și nopți în șir, datorită luptei necontenite pentru popor și națiune! Ca să fie clar pentru toată lumea: Ludovic Orban este cel care s-a declarat suspect de Covid și a acceptat să intre în autoizolare, pentru a nu-i infecta și pe alți membri ai guvernului, el a dat tonul la cântecul sacrificiului pentru națiune și popor, așa că tot el ar fi avut dreptul legitim de a leșina în direct, istovit de dimensiunea colosală a sacrificiului său perpetuu, nu un oarecare Ciolacu! Acest Ciolacu nu este decât un oportunist ordinar, care a furat startul,   profitând de faptul că ludovic Orban nu avea încă undă verde pentru leșin televizat, deoarece încă se analiza dacă nu trebuie ca acest rol să îi revină lui Klaus Iohannis Werner !

    Sper să nu fiu acuzat de antisemitism dacă vă reamintesc că aceasta este strategia maeștrilor Finkelstein și Zilberstein, cei care marii regizori ai episodului „Dragă Stolo”, în care Băsescu lăcrima crocodilistic, acceptând, cu inima grea, să preia imensa povară a salvării neamului românesc și a țărișoarei. O să-mi spuneți că bat câmpii, că Iohannis nu are cum să preia strategia lui Finkelstein și Zilberstein, din moment ce el s-a exprimat limpede împotriva unei apropieri de Israel, acuzând PSD că a avut nu știu ce înțelegeri cu „niște evrei”! De fapt, Iohannis are ce are împotriva israeliților, a Israelului, nu împotriva evreilor veritabili, care conduc ba în Germania, ba în SUA, ba chiar în Mama Rusie! 

  Iertare pentru această paranteză, revin: așadar, leșinul era fie prerogativa lui Klaus, fie a lui Orban, dar până să se înțeleagă ei-că se pare că nu prea se mai înțeleg-Ciolacu a furat ideea din zbor! Și, cum un necaz nu vine niciodată singur, leșinul lui Ciolacu dă o lovitură de moarte guvernului și lui Iohannis, analizele efectuate cu o viteză cosmică demostrând că nici pomeneală de Covid, în ciuda faptului că Ciolacu s-a întâlnit tot timpul, fără să poarte mască și mănuși, cu o grămadă de PSD-iști, că a muncit zi și noapte, alături de alții, dar  nu s-ainfectat, ci  a leșinat din cauza epuizării fizice, pocinog care nu i s-a întâmplat lui Ludovic Orban sau lui Iohannis! Presimt că medicii ăia care au constatat, după doar câteva ore, că Marcel Ciolacu nu are Covid, vor avea soarta doctorului Brănișteanu, care a cutezat să îl îngrijească pe Adrian Năstase. E drept, există diferențe, Năstase s-a făcut că se sinucide, pe când Ciolacu doar a mimat un amărât de leșin! Din proprie experiență, vă spun că este mare diferență între o amețeală de câteva secunde din cauza unei căderi de Calciu și leșin. Dar, mai contează? Important este că Marcel Ciolacu a furat startul, de acum încolo poate să leșine ludovic Orban chiar pe bune, că tot nu-l mai crede nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.