Regal floral și curcubeu de parfumuri, în prag de 8 Martie, în piețele arădene

0
365

Desigur, n-ar trebui să avem nevoie neaparat de un motiv, de o zi declarată ca fiind specială peste tot în lume, ca să oferim flori celor dragi. Însă, fără îndoială, Ziua Femeii – o dată din calendar cu o conotație atât de profundă este prilejul perfect de a arăta prețuire și afecțiune. Și cum altfel ar putea fi însoțite cuvintele, dacă nu cu flori?!

8 Martie celebrează femeia și arată în toată splendoarea, natura renăscută, iar un buchet de flori aduce emoții nu doar celei care-l primește, ci și celui care oferă.

Încă din 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților, florarii din piețe și florăriile arădene se întrec cu buchete și aranjamente florale deosebite. De la clasicii ghiocei și brândușe, la gingașele zambile și lalele, până la coșuri și ghivece cu flori deosebit asortate – toate așteaptă să „ia ochii“ cumpărătorului. Cutiile cu trandafiri, ori alte flori sunt de mult deja, una dintre ofertele deosebite între care pot alege cumpărătorii, fiind mai sofisticate, dar și pentru buzunare ceva mai generoase.

Lalele și garoafele la fir pot încropi un buchet simplu, dar frumos, fără să coste mult. Au apărut freziile, flori delicate cu parfum deosebit care pot fi adunate în buchete alături de trandafiri, lisianthus și nu numai. La preț, buchetele pleacă de la 20 de lei și ajung până la peste 100 -150 de lei.

Dar poate cele mai căutate sunt florile la ghiveci, care pot fi păstrate. De efect și pentru păstrat sunt florile Cyclamen, floarea Flamingo, Kalanchoe, Begonia și Azalee. În funcție de mărime, dar și de aranjament, prețurile pot fi la îndemână sau pot ajunge până la peste 150 chiar 200 de lei.

Orchidea rămâne una dintre florile foarte apreciate de cei care vor ceva mai deosebit pentru cei dragi ori pentru cei față de care vor să-și arate prețuirea.

Fie că este mama, soția, iubita, sora sau prietena, florile o pot face să se simtă prețuită, nu doar într-o zi dedicată ei, ci oricând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.