„Regele” a fost mulțumit de rezultatul de la Arad, însă a rămas dezamăgit de arbitraj

0
153

La revenirea sa pe banca tehnică Gică Hagi, s-a arătat mulțumit de remiza albă cu UTA, însă acesta a fost de părere că echipa lui nu a beneficiat de un penalty în primele 45 de minute de joc. Larie a fost tras în careul advers de Medjimorec, dar arbitrul Marcel Bîrsan a acordat fault în atac.

Fără șapte fotbaliști cu pretenții de titulari, „Regele” a reușit să facă o echipă ce a rezistat în ultimul sfert de oră al partidei în numai opt jucători de câmp, după ce Dussaut a fost eliminat în minutul 70, iar Dănuleasa s-a accidentat grav în minutul 75 şi nu a mai putut continua, Hagi făcând deja toate cele cinci schimbări regulamentare.

Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat, au făcut un efort fantastic. Câteodată mai trebuie să și lupți. Am avut un adversar care joacă bine acasă. Trebuia să ținem mai mult de minge, n-am făcut-o. A doua repriză am avut 3 copii de 2002, 2003, după care au venit ceilalți, care nu sunt pregătiți 100%. Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. A trebuit doar să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit. Prima repriză a fost penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm de fotbal! Din păcate, unele lucruri nu se văd. E doar un început, trebuie să creștem. Nicio echipă nu e la potențial maxim. Ne cunoaștem ușor-ușor, fiecare pe fiecare, dar sunt încrezător, am jucători ntalentați, iar cu cei care vor veni de la Jocurile Olimpice vom fi și mai puternici„, a spus Hagi la finalul meciului cu UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.