Regenerarea urbană cu care se laudă autoritățile lasă de dorit în unele zone. Și pentru că sunt sătui de atâta laudă și lucrări proaste, arădenii se revoltă. În loc de lucrări de modernizare urbană, oamenii se aleg cu lucrări…„a la Dorel“. Greșeala trage la greșeală și unele lucruri ajung disfuncționale încă de la început. Ce să mai vorbim de rezistență pe viitor.

Pe strada Aurel Suciu, în cartierul Alfa – un cartier în care, anul acesta s-au făcut mai multe lucrări proaste – de curând s-au făcut alte asfaltări în stilul inconfundabil al „muncitorului Dorel“. S-a asfaltat tot ce a ieșit în cale…Chiar și cablurile de electricitate. Vorbim de cablurile de la iluminjatul parcării din zona blocului 19 de pe stradă.

„Așa se face regenerarea urbană când lucrezi cu Dorel. Am sperat că firul de curent va fi mutat  din zonă înainte de asfaltare. Nici vorbă…În câteva ore s-a turnat asfalt peste. «România lucrului bine făcut!» Felicitări“, susține un arădean care stă în Alfa, în această zonă.

Ulterior, pentru că lucrarea fusese greșită – a trebuit să se intervină la instalația electrică. Alți bani, cel mai probabil, timp pierdut și nervi.

Recomandările redacției