Reghecampf, mesaj clar pentru jucătorii săi înainte de disputa cu UTA

0
216

UTA va întâlni în această sâmbătă încă un adversar de top. După eșecul cu FC Botoșani, „Bătrâna Doamnă” se lovește de CS Universitatea Craiova care vine după o victorie reușită împotriva celor de la FC Voluntari cu un categoric 3-0.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Craiova și-a felicitat elevii pentru reușită, însă nu lasă garda jos și îi pregătește pentru partida de sâmbătă seara de la ora 21:30.

Nu am făcut nimic altceva decât să câștigăm un meci acasă, în care porneam cu prima șansă, deja ne concentrăm pe meciul următor. La Arad urmează o partidă foarte importantă. Dacă vom continua la fel, măcar în cele patru meciuri rămase de jucat până la pauza pentru națională, atunci vom putea stabili ce obiective avem în continuare. Mai avem patru zile de antrenamente până la următorul joc. Venim după un meci câștigat sper ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ și să gestioneze bine această victorie cu încă una la Arad”, a declarat Reghecampf.

Antrenorul craiovenilor a utilizat în ultima partidă următoarea formulă de joc: Pigliacelli – Vlădoiu (’75 M. Constantin), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Căpățînă (’46, ateiu), Vînă (’46, Cîmpanu) – Gustavo, Koljic (’25, Markovic), V. Constantin (’46 Ofosu). Totuși, pentru meciul de la Arad nu îl va putea folosi pe Koljic, atacantul de bază care s-a accidentat în ultima partidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.