Regim special la DGASPC: comunicare la distanță și cu arădenii cu dizabilități

0
484

Reprezentanții DGASPC Arad atrag atenția că activitatea cu publicul la nivelul serviciilor funcționale ale direcției este restricționată, iar relațiile cu populația se efectuează doar telefonic. Beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad – persoane cu dizabilități trebuie să fie informați, vizavi de activitatea instituției.

„Începând de luni 16 martie 2020,  DGASPC Arad anunță toți beneficiarii de facilități că se modifică și modalitatea de acordare a biletelor de călătorie și transport pentru persoanele încadrate în grad de handicap. Activitatea cu publicul se resticționează la ghișeele pentru eliberarea biletelor gratuite de călătorie interurbană, a legitimațiilor de călătorie urbană, a cardurilor europene pentru dizabilitate, a voucherelor pentru dispozitivele asistive, a rovinietelor, a acordurilor pentru indemnizație sau asistent personal. Persoanele interesate să obțină aceste facilități sunt rugate să apeleze telefonic instituția DGASPC Arad la numărul de Tel./Fax. 0257-210055, 0745-534965, 0735-203423, interior 117, Serviciul Evidență și Plată Prestații Sociale sau prin e-mail [email protected] pentru a specifica tipul de beneficii pe care doresc să îl obțină, urmând ca acestea să fie transmise prin mandat poștal, cu confirmare de primire“, anunță reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Se face mențiunea că, în afara intervalului de luni-vineri între orele 10-12, iar  joi și între orele 14-16,  accesul în instituție va fi permis doar persoanelor programate în vederea furnizării unor servicii sociale. Beneficiarii DGASPC Arad sunt rugați ca, în această perioadă, să folosească mijloacele de comunicare la distanță: email, telefon sau poștă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.