masinaRegina Ana folosește pentru a vizita Domeniul Regal de la Săvârșin o mașină de golf, botezată „PYF 3“, în amintirea unei mașini cu care princi­pesele se plimbau în copilărie.
Principele Radu a prezentat pe blogul său câteva dintre activitățile pe care Regele Mihai și Regina Ana le au în timpul șederii lor la Castelul de la Săvârșin, unde Familia Regală a României își petrece sărbătorile de iarnă.
„În dimineața zilei de 25 decembrie, prima zi a Crăciunului, Majestatea Sa Regele a mers la Biserica Ortodoxă din Săvârșin, pentru a participa la slujbă. A fost însoțit de Principesa Moștenitoare și de mine, de Principesa Maria, de Principele Nicolae și de sora lui, Elisabeta    Karina“, a menționat Principele Radu.
Tot pe blogul său, Principele Radu a dezvăluit că, în prima zi a Crăciunului, după masa de prânz, Majestatea Sa Regina a făcut un scurt tur al Parcului Regal, în mașina de golf de pe domeniu, botezată „PYF 3“.
„Mașina Volkswagen «broscuță» pe care Regele a cumpărat-o în Anglia, la începutul anilor 1950, a fost înmatriculată cu numărul «PYF 2». În amintirea acelei mașini, cu care principesele s-au plimbat de multe ori în primii ani ai copilăriei, Principesa Moștenitoare și cu mine am numit mașina de golf de pe domeniu «PYF 3». Din când în când, Regina Ana, căreia nu-i place frigul, folosește mica mașină electrică pentru a se bucura de peisajul din parc“, a mai scris Principele Radu pe blogul său.
De asemenea, Principele a postat și mai multe fotografii cu Regele Mihai la biserica ortodoxă din Săvârșin, unde a fost prezent la slujba de Crăciun.
Familia Regală a României petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârşin, conform tradiţiei. Alături de Regele Mihai şi Regina Ana, la castel se află Principesa moştenitoare Margareta, Principele Radu, Principesa Maria, Principele Nicolae şi sora sa, Elisabeta Karina.

Recomandările redacției