Regina muzicii pop împlinește 60 de ani

0
580

Cântăreața americană Madonna împlinește pe 16 august vârsta de 60 de ani și a decis să își serbeze ziua cu fast. Nu oriunde, ci în orașul Marrakech, în sudul Marocului. Regina muzicii pop a postat pe paginile sale de Facebook și Instagram câteva imagini în care apare în orașul marocan încă de la primele ore ale dimineții.

Poliţia marocană a mobilizat un dispozitiv important pentru a-i împiedica pe fotografi şi jurnalişti să o deranjeze pe vedetă. Se pare că artista a ales să își sărbătorească ziua de naștere la palatul vechi El Fenn, cu piscină și o terasă imensă, proprietate ce îi aparține iubitei lui Richard Branson într-o vale de la poalele munţilor Atlas. De asemenea, s-a mai spus că aceasta ar putea alege să petreacă într-o reședință rustică, „La Pause”, aflată într-un peisaj deşertic în apropiere de munţii Afgay, relatează unica.ro.

Madonna, pe numele ei întreg Madonna Louise Ciccone, s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. La vârsta de 21 de ani a renunțat la studii pentru a urma o carieră în dans la New York. Timp de patru ani a făcut backing vocals, a cântat la tobe și chitară în diferite trupe și a devenit una dintre preferințele muzicale ale cluburilor acelor remuri. În 1982 a lansat primul său album, „Everybody”.

În anii ce au urmat, ea a înregistrat succes după succes. A publicat „SEX”, o carte de fotografii erotice, a cântat despre sarcina la adolescente („Papa Don’t Preach”), a fost primul artist care a lansat un single video (după ce MTV a refuzat să mai difuzeze videoclipul pentru „Justify My Love”), de fiecare dată reuşind să aibă vânzări record.

A jucat în 21 de filme, iar apariția sa în adaptarea pentru marele ecran a musicalului „Evita” i-a adus un Glob de Aur. Madonna este cea mai bogată femeie din industria muzicală americană, cu o avere estimată la 590 milioane de dolari, potrivit Forbes. În Cartea Recordurilor, succesul său financiar este depăşit numai de The Beatles, Elvis Presley şi Michael Jackson.

În 1998, după un recital în timpul galei MTV Video Music Awards, credincioşi hinduşi s-au arătat nemulţumiţi de folosirea simbolurilor care reprezintă castitatea, puritatea şi devotamentul faţă de Dumnezeu. Nici autorităţile laice nu s-au dovedit mai înţelegătoare, în 1991, Madonn a fost la un pas să fie arestată în Canada, după ce a simulat masturbarea într-un concert organizat în Toronto, informează Mediafax.

Vedeta s-a mutat în Portugalia în 2017, prin aceasta încercând să susţină eforturile fiului său în vârstă de 12 ani, David Banda, care a fost acceptat la academia de fotbal a clubului Benfica Lisabona. Cântăreaţa locuieşte în Portugalia împreună cu patru dintre cei şase copii ai săi. Rocco, fiul său în vârstă de 17 ani, a rămas la Londra, unde locuieşte cu tatăl său, regizorul Guy Ritchie. Fiica sa cea mare, Lourdes, în vârstă de 21 de ani, locuieşte în Statele Unite ale Americii, unde plănuieşte să aibă o carieră ca dansatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.