Ionuț Popa și Dragoș Dragalina        s-au întors la Mioveni pentru un punct prețios adus Pâncotei în lupta pentru un loc la „masa bogaților”. Regula ex-ului a funcționat pentru Dragalina, care a marcat golul decisiv cu 7 minute înainte de final.
Gazdele au atacat încă din start, dar Ayza a tras pe lângă din interiorul careului. Odată cu accidentarea lui Marius Ion, „șoimii” au pierdut destule mingi în atac, dându-le posibilitatea argeșenilor să facă jocurile. În minutul 18, la o fază ce nu anunța mare lucru, Crișan a comis henț în careu, iar Ayza a marcat precis de la punctul cu var (1-0). Florescu a ratat apoi desprinderea cu o lovitură de cap, pentru ca Nilă să trimită pe lângă din poziție de unu la unu cu Cioară. Vi­zitatorii au reacționat de abia pe finalul reprizei, când șutul pe jos al lui Pirtea a fost parat de Croitoru.
Florescu a trimis două șuturi peri­culoase în final și debut de repriză, după care „șoimii” au echilibrat confruntarea. Dragalina nu l-a putut surprinde pe goal-keeperul advers, după care Pavel a nimerit transversala cu o execuție senzațională de la 30 de metri. Argeșenii au avut 10 minute bune de joc, timp în care Nilă (reluare peste poartă și „cap” în bară) și Mîrzeanu (șut frumos deviat în corner) au avut posibilitatea unui 2-0. În schimb, s-a făcut 1-1. B. Stoica a avut o intervenție întârziată la Dragalina, care și-a asumat și responsabilitatea penalty-ului cu o „scăriță” de efect. Bineînțeles, gazdele nu s-au putut obișnui cu ideea înfrângerii, dar au mai fost periculoase doar prin Mazilu, al cărui șut din careu a fost parat de Cioară.
Formații:
Mioveni: Croitoru – Torişte (53 Tirică), Calvin, B. Stoica, E. Stoica – Iancu (54 Mazilu), Biceanu (87 Vintilă), Mîrzeanu, Florescu – Ayza, Nilă. Antrenor: Marius Stoica
Pâncota: Cioară – Dan, Crişan, Dubeştean, Siminic – Pavel (82 Fuchs), Issa – Leucuţa (Gîlcă 54), Dragalina, Pirtea – Marius Ion (13 A. Mihai). Antrenor: Ionuţ Popa
Arbitri: Dorian Micloșină (Reșița) – Petrică Cîmpeanu (Reșița), Marius Bălan (Dej).Rezervă: Andrei Țiții (Sibiu).
Cartonaşe galbene: Bogdan Stoica (10), Ayza (15), Edi Stoica (85), Florescu (90, 90+1) / Dragalina (52), Crişan (90), Dan (90+3)
Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea)

Recomandările redacției