Regulamentul pentru activitatea de taximetrie este afișat la transparență

0
390

Proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Municipal Arad nr. 109/2009 referitor la aprobarea Regulamentului privind activitatea de transport în regim de taxi este afișat la transaprență, la intrarea în Primărie. Documentul poate fi văzut până la data de 29.04.2020. Cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente la registratura Primăriei Municipiului Arad.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat și pe pagina www.primariaarad.ro sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, între orele 10:00 – 12:00 marțea și joia. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte. Cum s-a ajuns aici?

Luând în considerare faptul că prin legislație există obligativitatea consultării asociațiilor reprezentative, administrația locală a organizat o întâlnire cu acestea, respectiv Camera Taximetriștilor Arad și Asociația Banat – Crișana Taxi. După consultările cu cele două asociații s-a ajuns la un acord între asociații și reprezentanții autorității locale. Urmare a acestui fapt a rezultat și forma de proiect prezentată. Astfel, s-a solicitat de către reprezentanții taximetriștilor eliminarea obligativității vizării contractelor de dispecerizare de o asociație reprezentativă, la vizarea anuală și eliminarea obligativității cazierului profesional de la bordul autovehiculelor. Aceste solicitări au fost acceptate, urmează doar ca proiectul de hotărâre să treacă de votul consilierilor municipali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.