Reguli noi la UTA: banderola de căpitan se plimbă etapă de etapă, iar portarul care ia cel puțin două goluri ia loc pe bancă

0
668

Echipa fanion a Aradului a avut un căpitan surpriză la meciul cu Farul Constanța. Cel care a purtat banderola a fost juniorul Cristian Costin, noul fundaș dreapta al „roș-albilor”. „Căpitanii se vor schimba prin rotație. Astăzi l-am surprins plăcut pe Costin cu banderola. Băiatul a fost uimit când a văzut atârnat fa­nionul ce trebuie dat căpitanului advers deasupra tricoului său. La Brăila va fi un alt căpitan. Eu îi aleg pe criterii personale înainte de fiecare meci”, a spus Ionuț Popa.
Și tot „principalul” echipei arădene a mai instituit o regulă ine­dită, de la care, susține el, nu se va abate niciodată. „Am introdus o regulă și cu privire la cei doi portari apropiați ca valoare. Dacă iau două goluri vor fi automat schimbați pentru următorul meci, chiar și dacă echipa câștigă cu 10-2. Așadar, se știe de azi cine va apăra la Brăila”, a mai menționat Popa, care l-a ti­tularizat în premieră pe Orlic, dar anunță deja revenirea lui Bodea între buturi pentru deplasarea de pe Dunăre.
Probabil, din runda viitoare, „Mister” va avea dubii în special la nivelul mijlocașului ofensiv dreap­ta. Paul Cubleșan a fost din nou titular, dar Stahl și Janos, juniori și ei, îi suflă serios în ceafă fostului brăilean. „Problema lui Cuble­șan este că nu alege soluția bună. A avut multe faze bune pe parcursul meciului, dar fără rezultate concrete, din păcate”, a mai comentat Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.