calin abrudanIneul savurează promovarea, dar își face și calculele pentru ce va aduce noul sezon al ligii a treia. La cald, antrenorul Adi Abrudean dezvăluia că sunt ambiții mari în interiorul și în jurul echipei sale.
Primarul Călin Abrudan, fost director de marketing la Tricotaje între 2003 și 2005, e pe linie cu antrenorul său. „Eram sătul să ne bată Păulișul și alte comune! Mă durea, în urmă cu câțiva ani, după ce n-am mai fost la echipă, când venea Sebișul la Ineu și ne bătea. Apoi am ajuns în D și nici măcar cu Sebișul n-am mai jucat… Acum suntem aproape de locul nostru, sper să reu­șim, dar nu putem singuri și îi mulțumesc domnului Gombos că a acceptat să vină lângă noi, se știe că e nevoie de mulți bani și mă bucur că vin și investitori privați. Sperăm să oferim fotbal de calitate”, a punctat tânărul edil.
La rândul lui, Karoly Gombos arăta decis să se implice efectiv, după ce a oferit deja o primă de promovare. „Există comunicare între noi, de aici încolo stăm de vorbă concret. Sper să facem o echipă frumoasă și să îmbunătățim totul”, a punctat cel care a intrat în peisajul fotbalistic arădean acum două sezoane.
Părțile urmau să stea la o masă rotundă marți seară, pentru a stabili coordonatele parteneriatului. Vom reveni.
Vechea gardă visează frumos
Cornel Nădăban și Bogdan Iambor, care au trăit vremurile diviziei secunde la Ineu alături de Georgiu, Pașcalău și Sabău (plus antrenorul Abrudean, jucător atunci), s-au arătat entuziaști la ce poate urma.
„Mă bucur foarte mult că am promovat, cu acest gând am și venit acasă. Sunt aici oameni care vor fotbal, avem un antrenor preocupat, putem face iar performanță”, a punctat Nădăban. Căpitanul arădenilor în meciul de la Alba Iulia a tras serios de el să-și ajute echipa în meciul cu bihorenii de la Paleu. „Am avut problema cu întinderea, după 55 de minute am fost foarte obosit. Dar mă bucur mult că am putut pune umărul la promovare”, a zis mijlocașul.
„Ciochi” Iambor a interpretat din nou cu succes rolul regizorului în trupa ineuană. „Am avut noroc că am marcat chiar la sfârșitul primei reprize. Adversarii au aliniat o echipă bună, dar eu zic că am fost peste ei, clar am avut experiența în avantajul nostru. Dacă vor fi bani, tot ce e posibil să trăim vremuri și mai frumoase, eu, unul, mi-aș dori să mai pot juca încă o dată la Ineu în Divizia B!”, a mărturisit tehnicul mijlocaș.
Adversar al alb-albaștrilor în timpurile Tricotajelor, Marian Nicolau (juca atunci la Gaz Metan Mediaș) spune și el că și-ar dori ca lucrurile să meargă în ascensiune. „Chiar mi-a priit echipa aceasta. Suntem omogeni, avem un antrenor bun și băieți de treabă în lot, dacă voi avea ofertă, sigur că doresc să rămân și pe mai departe la Ineu”, a punctat „Nae”.

Recomandările redacției