Relațiile cu fostul șef, Nicolae Ioțcu stârnesc tensiuni în CJA

1
295

Relațiile consilierilor cu fostul președinte de Consiliu Județean, Nicolae Ioțcu – în prezent în arest la domiciliu, au ajuns motiv de gâlceavă în ședința CJA, de la finele acestei săptămâni.

Discuțiile tensionate au început de la investițiile derulate în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

„Puteaţi să ne întrebaţi despre priorităţile judeţului înainte să schimbaţi lista de investiţii”, a spus consilierul județean Florin Tripa.

Adrian Țolea i-a răspuns în replică: „Domnul Ioţcu v-a întrebat când a întocmit lista iniţială? Am uitat că eraţi prieteni”.

Tripa nu s-a lăsat și i-a spus acestuia că niciodată nu a avut relații prea bune cu șeful CJA, Nicolae Ioțcu, ori cu administratorul județului, Cristian Drăgan, ba mai mult, cu aceștia a avut mereu neînțelegeri. „Domnule Ţolea eu nu am fost prietenul domnului Ioţcu şi nici al domnului Drăgan. Am votat împotriva proiectelor lor de hotărâre de fiecare dată când nu am fost mulţumit de ele. Dumneavoastră în schimb, ca un copil cuminte, aţi ridicat mânuţa la orice propunere a lui Ioţcu sau a lui Drăgan. Deci că nu ştiu care dintre noi doi a fost mai prieten cu Ioţcu, eu sau dumneavoastră“, a spus Florin Tripa.

În prioritățile de investiții pe POR 2014-2020 s-a trecut pe priorități modernizarea drumului Arad-Şiria-Seleuş şi drumul Arad-Şiria-Pâncota-Târnova-Şilindia-Buteni. Scoaterea drumului Lipova-Şiştarovăţ-Cuveşdia a fost o altă modificare, în planul de investiții.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.