Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat noi măsuri de relaxare a restricțiilor ce fac parte din strategia de combatere a pandemiei de COVID-19 la nivel național. Printre aceste măsuri de relaxare se află și câteva care privesc activitățile sportive.

Astfel, stadioanele și sălile de sport vor putea fi umplute până la 50% din capacitate iar pe lângă posesorii de certificat verde, vor mai avea acces și deținătorii unui test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen negativ, nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, ora limită de organizare a competițiilor sportive, a fost prelungită de la ora 21, la ora 22.

În acest moment se așteaptă adoptarea acestor măsuri prin hotărâre de guvern în cursul zilei de azi și publicarea lor în Monitorul Oficial. Conducerea clubului UTA ne-a asigurat că este pregătită să asigure toate măsurile organizatorice necesare adaptate noilor prevederi, astfel încât să asigure în cel mai facil mod posibil, accesul suporterilor la bilete și brățările de acces. Cel mai probabil programul și detaliile vor fi anunțate imediat după publicarea hotărârii de guvern în Monitorul Oficial.

Pentru UTA în special noile măsuri sunt mai mult decât binevenite deoarece echipa are mare nevoie de susținerea cât mai caldă a suporterilor într-un moment dificil al sezonului și într-un meci în care are în față un adversar puternic.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției