achizitiiUna dintre favoritele la promovare din seria de Est a ligii secunde s-a cantonat la Băile Felix de o săptămână, iar de miercuri a început o serie de amicale cu toate divizionarele secunde de pe axa Oradea – Arad – Timișoara. În primul test, FC Botoșani a pierdut (1-2) cu FC Bihor, iar joi a remizat la 0 cu Luceafărul. Moldovenii au fost mai aproape de victorie decât teamul lui Florin Farcaș și asta pentru că Vașvari a ratat un penalty sau, mai bine spus, a apărat fostul portar al lui ACU, Dumitru Paul. Iată și formulele de joc folosite de tandemul Popovici – Bordeanu:
Botoșani (primele 60 de minute): Curileac (30 Dani Vlad) – Bordeanu, Patache, Ursu, Lozneanu – Vașvari, Ignea, Mbella (28 Mărmăreanu), Fulop – Gafița (25 Păcurar), Hadnagy.
Botoșani (ultimele 30 de minute): Petrache – C. Dinu, Poverlovici, Axinte, Țepeș – Taban, Vraciu, C. Maghici, M. Croitoru – Boghian, Cîrjan. Probabil, contra „Bătrânei Doamne”, pe teren vor apărea majoritatea fotba­liștilor care au intrat spre finalul confruntării cu Luceafărul.
„Nu știu încă ce formație voi alinia cu UTA, căci vreau să verific starea de sănătate și fizică a elevilor mei. Ideea cantonamentului de la Băile Felix a fost aceea de a scăpa de terenurile înzăpezite din Moldova, dar și pentru a întâlni cât mai mulți adversari buni, cu care să nu avem neapărat treabă și în campionat”, ne-a declarat Cristi Popovici, tehnicianul Botoșaniului, care-și va vedea elevii la lucru și sâmbătă cu ACS Poli.
„Știu că probabil suntem ultimul adversar din amicale pentru UTA și Poli, marile rivale ale Vestului ce se vor înfrunta săptămâna viitoare în campionat, sper să le tratăm egal și să nu le producem accidentări și nici ei nouă”, a mai spus fostul fundaș.

Recomandările redacției