Remiza ce complică lucrurile: CS Ineu – Arieșul Turda 1-1 (1-0)

0
158

ineuDuelul cu echipa pe a cărei bancă tehnică s-a așezat Adrian Matei în locul arădeanului Dan Stuparu a început ideal pentru ineuani. Aveau să înscrie repede: era minutul 8, când apărătorul Ionescu a oprit cu mâna pe linia porții mingea trimisă cu capul de Flavius Băd. Jucătorul Arieșului a fost eliminat, iar Bogdan Iambor a fost precis din penalty, 1-0.
Vizitatorii au încercat să nu facă mare caz și au arătat mult curaj, însă reduta Ineului a funcționat. Pe final de repriză, băieții lui „Știli” au revenit în atac, Nicolau a reluat din plonjon o centrare pe lângă poartă, api Francescu a troznit transversala de la 25 de metri.
Arieșul a ieșit de la vestiare determinată să recupereze și a preluat ini­țiativa. Jucătorii lui Matei au devenit tot mai periculoși, în timp ce Ineul a fost prea palidă în ofensivă. Iar asta  i-a costat: în minutul 87, Vigariu l-a executat pe bravul Cioară după o lovitură de colț și s-a făcut 1-1.
Zărăndanii s-au aruncat în atac, au avut o dublă ocazie în prelungiri, insuficient însă pentru a mai putea salva altceva decât o remiză.
Iar poziția de play-off e periclitată…
Formații:
Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Tătar, Iambor (90 Talpaș), Francescu, Georgiu – Drăgan (78 Ghergar), Băd (59 Kocsis).
Arieșul: Vaida –Lupșan, Popa, Tarcea, Ionescu – Săuca (90 David), Vigariu, Muntean (10 Cordoș), Boroștean – Bițiș, Fertea (60 Tilincă).
Arbitri: Sorin Tarcea – Alina Bozdog (ambii Timișoara), Silviu Haramuz (Reșița).
Observatori: Adrian Radu (Deva), Mihai Bumbui (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.