cuecopÎn ciuda condiţiilor meteo potrivnice, două dintre cele mai solide formaţii arădene nu au pierdut ocazia să se înfrunte într-un meci şcoală încărcat de ambiţii şi orgolii. Pe terenul „Armonia” din Ineu, liderul Ligii a IV-a a primit vizita Pîncotei, la partidă asistând aproximativ 150 de spectatori curioşi de raportul de forţe de pe dreptunghiul „verde”. Deşi gazonul nu a fost prea bun, a rezultat o dispută agreabilă, cu destule ocazii de poartă, mai ales de partea divizionarei a treia.
Dan Cuedan a optat pentru o formulă de joc (4-2-3-1) ce începe să-i dea garanţii, iar gazdele au răspuns tot cu o aşezare nouă, 4-1-4-1. Chiar dacă nu s-a putut baza pe trei dintre titularii săi: Alin Mihai (tendinită), Dumitru Mitu (răceală) şi Bulzan (absent nemotivat), tehnicianul Şoimilor a asistat la o prestaţie bună a elevilor săi.
„Suntem încă la începutul pregătirii, aşa că nu pot fi decât foarte mulţumit de jocul băieţilor. Sau, mai bine zis, de primele 60 de minute, care – de fapt – m-au interesat pe mine. Timp de o oră de joc, cred că am dominat destul de clar meciul şi, pe lângă gol, ne-am mai creat şi alte ocazii prin Copil, Huţanu, Rus şi Burian. Una peste alta, a fost un test excelent, împotriva unei formaţii bune, preocupată de joc şi care-şi propune să vină lângă noi, în Liga a III-a”, ne-a declarat Dan Cuedan.
Scorul a fost deschis de Dumitru Copil în minutul 37. Talentatul mijlocaş a marcat cu un şut plasat, de la 16 metri, mingea atingând şi bara înainte de a intra în poarta lui Paşcalău. Zărăndanii au revenit pe tabelă cu 16 minute înainte de final. Georgiu a tras frumos la poartă, Bodea a respins în transversală, mingea a revenit în teren şi Berar, pe fază, a înscris pentru 1-1.
„A fost un joc, un antrenament foarte bun pentru ambele echipe.  Mi-a plăcut implicarea în joc a elevilor mei şi că am avut replică prin ocaziile lui Georgiu, Nădăban şi Drăgan, căruia i-a şi fost anulat un gol pe motiv de offside, dar şi reuşita lui Berar. Sunt mulţumit de cum decurg lucrurile la echipă şi de lotul pe care conducerea mi l-a pus la dispoziţie. De asemenea, îl simţim foarte aproape şi pe domnul primar Călin Abrudan, care a şi fost să ne vadă cu Pîncota”, a afirmat Adrian Abrudean, tehnicianul ineua­nilor, care nu a putut folosi decât doar pe portarul de rezervă Ana.
Formaţii:
CS Ineu: Paşcalău – Voştinar (46 Malancu), Sabău (46 Iaroş), Nicolau, Talpaş – Iambor (46 M. Morar) – Nădăban, Petcuţ (46 Berar), Georgiu, S. Popa (Şulumberchean) – A. Drăgan.
Pîncota: Irimia (56 Bodea, 85 Cheşa) – Viţu (56 Iubariu), Lengyel, Lung, Filaret (46 Filimon) – Al. Pavel (56 Nistor), Suciu – Copil (60 Borlean), C. Rus (82 O. Morar), S. Leucuţa (56 Burian) – Huţanu (65 Românu).
Arbitri: Bogdan – Fodoruţ – Vesa. Supervizor: Teodor Juşcă.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției