Remiză pentru Pecica: Crișul Chișineu-Criș – Lunca Teuz Cermei 1-1

0
106

Primul derby al anului În Liga a IV-a s-a desfășurat sub semnul echilibrului, iar la final a rezultat o remiză de care a profitat Progresul Pecica, revenită în fruntea clasamentului. Cermeiul a avut, totuși, un mic plus, în sensul că a avut o construcție a jocului ceva mai așezată și elaborată, dar au avut de suferit la capitolul concentrare.
După cum începuse meciul, cu o pătrundere în viteză a lui Modan, res­pectiv o centrare bună a lui Vereș, se părea că vom avea parte de spectacol. Însă, după 5 minute, jocul la limita regulamentului și chiar și dincolo de el au aruncat partida într-o zodie mai puțin frumoasă. Totuși, la mijlocul reprizei, s-a deschis tabela.  Suslak a centrat din corner, balonul a traversat tot careul mic, iar Bulza a marcat simplu de la colțul lung. Imediat, gazdele au avut șansa egalării, dar Turcuș a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.
În repriza secundă, s-a jucat mult pe contre, ambele combatante greșind destul de mult în ultimii 20-30 de metri. După ce Sălăjan nu a ajuns de puțin la un balon trimis de Purece, iar A. Rusu a reparat o ieșire hazardată dintre buturi a fratelui său, a venit egalarea. În minutul 76, Drăgan a deviat intelligent balonul pentru Modan, care a pătruns în careu și l-a executat cu mult sânge rece pe portarul advers. Vizitatorii au trecut din nou la controlul meciului și au încercat să revină din nou în avantaj, dar au și riscat mult pe contraatacurile tăioase ale Crișului. Soarta partidei se putea schimba în prelungiri, dacă Berar nu ar fi băgat capul la șutul colegului Nistor, ce mergea spre vinclul porții lui Mucha. Scor final: 1-1.
Crișul: Mucha – Pantea (84 Faur) Toseschi, Ciuciu, Jude – Ciornei (68 Deloreanu), Magda, Turcuș, Covaci (46 Petrescu) – A. Drăgan, Modan. Manager: Gheorghe Drăgan.
Lunca Teuz: Fl.Rusu – Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak – Purece (80 Berar), Nistor, M. Varga, Vereș (90 Ghergar) – Bulza, Sălăjan. Antrenor: Mircea Aslău.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Casian Bălă, Sebastian Pantea. Observatori FRF:Gheorghe Sfăt și Răzvan Cadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.