Untitled-1Cel puțin pe teren propriu, unul dintre punctele tari ale Pâncotei îl reprezintă axul defensiv. Statistica spune că Adrian Lengyel și Remus Lung rămâne cuplul de fundași centrali cel mai performant, iar Dan Cuedan a mers pe mâna lui și în partida cu Me­talul Reșița. Și acesta și-a făcut bine treaba, cu mențiunea că pe faza ofensivă, mai precis la fazele fixe ale echipei sale, nu a mai fost la fel de periculos ca altădată. Iar Remus Lung are și calitatea de antrenor second al Pâncotei.
– Remus, se putea mai mult astăzi (n.a. sâmbăta trecută)?
– Din păcate atât am putut. Însă, până la urmă, ținând cont de adversarul nostru care era pe locul 2 în clasament, trebuie să fim cinstiți și să acceptăm că rezultatul a fost unul echitabil.
– Ce se întâmplă în atac, dați tot mai greu gol?
– Asta așa este. Nu știu ce să zic, ajungem greu în fața porții, iar când ajugem ratăm. Suntem într-o pasă proastă din care sper să ieșim până la vacanță cu cât mai multe puncte.
– Nici fazele fixe nu vă mai ies ca înainte…
– Aici ar fi o explicație. Suntem, totuși, în Liga a II-a și avem ca adversari  jucători cu experiență la acest nivel sau chiar de Liga 1. E mai greu dacă nu imposibil să ne iasă la fiecare meci.
– Te așteptai ca după 12 etape să aveți doar opt puncte?
– Sincer nu. Credeam că putem face mai mult, dar întâlnim echipe foarte bune, nu mai suntem în al treilea eșalon să mai dăm peste o formație de pe ultimele locuri pe care să o învingem categoric. Toate echipele sunt foarte bine organizate și se agață de fiecare minge. Asta e, avem doar opt puncte, e puțin, dar atât am putut până în acest moment.
– Urmează o partidă la Oradea, de unde ați putea veni în premieră cu un punct sau mai multe din deplasare.
– E un meci ca toate celelelate, nu e mai greu sau mai ușor. În ciuda pro­blemelor de ordin financiar, FC Bihor rămâne o formație cu experiență la acest nivel.
– S-a schimbat ceva în relația ta cu colegii de când ești antrenor secund?
– Din punctul meu de vedere nu. Sunt cel dinainte și nu fac decât ceea ce mi se cere atunci când mi se cere. Nu sunt privit altfel în vestiar, sunt același om, doar că am câteva atribuții în plus.

Recomandările redacției