Renașterea golgheterului! Szekely: „Vreau să înscriu meci de meci, putem termina pe podium turul”

0
218

În absența lui Marius Curtuiș, rămas la „boxe” din pricina unei dureri la mușchii înghinali, principala „gură de tun” în meciul cu Meta­lul Reșița a fost Szabolcs Szekely. Golgheterul ediției trecute de campionat a avut un start de sezon mai dificil, dar după reușita de un punct de la Brașov, a venit „dubla” cu Metalul Reșița.
„Poate, a contat și faptul că am început pregătirea ceva mai târziu în vară, dar acum sunt 100% din punct de vedere fizic. Cred că se și observă asta în jocul meu și în randament. Și încă nu sunt mulțumit de mine în întregime. Pot mai mult, chiar și cu Reșița mai puteam marca măcar încă un gol. Dar, până la urmă rămâne victoria clară, prima acasă în acest campionat și asta este cel mai important. Păcat de starea proastă a terenului, așteptăm stadionul nou”, afirmă atacantul de 30 de ani.
Susținând că nu este nicio concurență la număr de goluri între el și golgheterul acestui debut de sezon în „alb-roșu”, Marius Curtuiuș, Szekely are un obiectiv îndrăzneț de acum înainte. „Vreau să marchez meci de meci, până la urmă asta mi-este meseria. Același lucru îi doresc și lui Marius, dar și celorlalți atacanți din lot, iar UTA să urce și mai mult în clasament cu golurile noastre. Am făcut un calcul și am realizat că având 4 puncte în plus, cele pierdute acasă pe mâna noastră cu Mioveniul și Vâlcea, eram la un punct în spatele celor de la Baia Mare. Dar, avem un program bun, cu un meci la Oradea și două consecutive acasă. Cu 9 puncte, eu zic că putem termina turul pe podium”, a adăugat „Szabi”.
Mai mult, experimentatul vârf crede că ar fi o bună ocazie ca UTA să atace chiar promovarea. „În afară de Baia Mare, nicio echipă nu ne-a fost superioară ca joc, dimpotrivă. Eu zic că jucăm bine, suntem o echipă legată, ce a pus probleme oricui și am fi meritat un loc mai bun în clasament. Dar, ne putem revanșa prin rezultate de acum înainte, iar dacă ajungem acolo sus nu vă de ce ne-am da la o parte”, a încheiat utistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.