Două persoane aflate pe lista de priorităţi pentru a primi locuinţele construite prin Agenţia Na­ţională pentru Locuinţe, în munici­- piul Arad vor primi aceste locuinţe după ce un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus votului în şedinţa Consiliului Local Municipal de marţi.
Este vorba despre Grecu Camelia căreia îi va fi repartizat un apartament cu două camere în blocul 5 şi Muntean Camelia Ioana care va primi tot un apartament cu două camere în blocul 6.
Cele două locuinţe au rămas libere în urma renunţărilor sau a evacuării prin hotărâre judecătorească. În şedinţa Comisiei sociale de analizare a dosarelor şi repartizare a locuinţelor construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, din data de 18 decembrie 2012, s-a decis repartizarea celor două locuinţe libere.
Conform proiectului de hotărâre care va fi supus votului consilierilor locali, cele două persoane desemnate să primească locuinţele ANL se află pe lista de priorităţi a solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri destinate închi­- rierii construite prin Agenţia Naţio­nală pentru Locuinţe, listă rezultată în urma analizării cererilor înregistrate până la 31 decembrie 2011.

Recomandările redacției